Diensten voordekunst

Heb jij een project, maar is je financiering nog niet rond? Heb je hulp nodig bij het opzetten van een campagne? Kom dan naar de kick off crowdfunding, doelgroepsessie en campagnesessie van voordekunst!

Of haal voordekunst naar je toe

We organiseren veel workshops en spreekuren op het voordekunst kantoor. Maar wil je liever dat we naar jou toekomen? Dat kan natuurlijk ook! Je kan voordekunst inhuren voor een lezing, presentatie of workshop. Wat dat kost? Dat vind je hier.

Presentatie: Wat is crowdfunding?

Hoe zet je het in voor projecten binnen de creatieve sector? De do's en don'ts, tips en tricks, voldoende tijd voor vragen en eventueel een casus.

Kosten: € 330,00 exclusief BTW tijdens kantoortijd of € 495,00 exclusief BTW tijdens de avonduren of in het weekend.
Duur: 30 - 90 minuten
Deelnemers: onbeperkt

Presentatie + canvassessie crowdfunding

De presentatie zoals eerder beschreven én een aanvullende canvassessie met het voordekunst-canvas. We kijken kritisch naar één of meerdere concrete crowdfundingideeën. Aan het einde heb je een blauwdruk van je campagne.

Kosten: € 495,00 exclusief BTW tijdens kantoortijd of € 660,00 exclusief BTW tijdens de avonduren of in het weekend.
Duur:  120 - 180 minuten
Deelnemers: maximaal 30

Lezing

We vertellen over de ontstaansgeschiedenis van voordekunst en de ideeën achter crowdfunding. Het is ook mogelijk om in te gaan op het specifieke thema van jouw evenement.

Kosten:  vanaf € 330,00 exclusief BTW afhankelijk van voorbereiding, tijdstip en duur
Duur:  10 - 90 minuten
Deelnemers: onbeperkt

Het slagingspercentage van projecten op voordekunst is ruim 80%. Onze persoonlijke begeleiding draagt hier zeker aan bij. Maak dus gebruik van de mogelijkheden die we bieden voor een optimaal resultaat!

Kick off crowdfunding

Maandelijks organiseert voordekunst een  kick off crowdfunding voor makers die nadenken over het doen van een crowdfundingcampagne. Hier kom je erachter welke projecten zich lenen voor crowdfunding en wat de uitdagingen en valkuilen zijn bij crowdfunding. Boordevol tips, best practices en we gaan samen werken aan de opzet van jouw eigen crowdfundingcampagne.

Bekijk hier de kick off data.

Plaats: voordekunst, Lauriergracht 39, Amsterdam (in de Jordaan)
Kosten: € 25,00 incl. BTW

Spreekuur

Heb jij een concreet idee waarvoor je wilt crowdfunden? Of wil je meer weten over crowdfunding als financieringsvorm? Kom naar een spreekuur! In een half uur tijd nemen wij 1-op-1 jouw project door, geven we advies en beantwoorden we eventuele vragen. 

Hier vind je alle spreekuren en meer informatie.

Plaats: voordekunst, Lauriergracht 39, Amsterdam (in de Jordaan)
Kosten: € 28,50 incl. BTW

Doelgroepsessie

Aansluitend op de Kick off organiseert voordekunst doelgroepsessies. Hierin gaan we samen kijken naar jouw achterban. Wie zijn dit, op welke manier kan je deze mensen bereiken en waar zit dat zo gewilde nieuw publiek? Je krijgt handvatten om jouw doelgroep in kaart te brengen, zodat je dit zelf kan uitbreiden.

Bekijk hier de doelgroepsessie data.

Plaats: voordekunst, Lauriergracht 39, Amsterdam (in de Jordaan) 
Kosten: € 40,00 incl. BTW

Campagnesessie

Een crowdfundingactie is campagne voeren en hard werken om zoveel mogelijk de juiste mensen te bereiken. Goed voorbereiden en strategisch te werk gaan is hierbij van groot belang. In een campagnesessie maak je een schema: wanneer je wie gaat bereiken, hoe je dat gaat doen en via welk medium. Met het campagneplan ben je klaar om live te gaan!

Bekijk hier de campagnesessie data.

Plaats:  voordekunst, Lauriergracht 39, Amsterdam (in de Jordaan)
Kosten: € 40,00 incl. BTW

Meer informatie of vragen?

Neem contact met ons op of vraag gratis de brochure aan.

© 2017