Spreekuur voordekunst

Heb jij een concreet idee waarvoor je wilt crowdfunden? Of wil je meer weten over crowdfunding als financieringsvorm? Schrijf je dan in voor een spreekuur!

Voordekunst organiseert regelmatig spreekuren voor toekomstige projectmakers.

In een half uur tijd nemen wij jouw project door, geven we advies en beantwoorden we eventuele vragen. Mocht je nog niet helemaal bekend zijn met crowdfunding dan kun je tijdens dit spreekuur ook bij ons terecht voor meer informatie.

Het slagingspercentage van projecten op voordekunst is ruim 80%. Onze persoonlijke begeleiding draagt hier zeker aan bij. Maak dus gebruik van de mogelijkheden die we bieden voor een optimaal resultaat!

Wat? Spreekuur met een voordekunst medewerker.

Waar? - voordekunst HQ, Nicolaas Witsenstraat 5, Amsterdam (vlakbij De Nederlandse Bank, Frederiksplein). Niet in de gelegenheid om langs te komen? Een telefonisch spreekuur (of via Skype) is ook mogelijk!

Voor wie? Toekomstige projectmakers die serieus nadenken over crowdfunding als financieringsvorm

Kosten? € 28,50 (je kunt direct betalen via Billetto)

Wanneer? Hier vind je een overzicht van alle data en tijden die nog beschikbaar zijn, en kan je gelijk reserveren voor de tijd die jou het beste uitkomt.

Een spreekuur duurt een half uur per deelnemer.

Wat krijg je?

· Persoonlijk advies

· Je ontvangt een voordekunst-canvas die je als leidraad kunt gebruiken voor je project

· Na het spreekuur is er nog een extra overlegmoment (telefonisch) om het project verder door te spreken.

· Het spreekuur wordt gehouden onder het genot van een goede kop koffie of thee.

Wil jij gebruik maken van een spreekuur? Klik dan hier op de gewenste data om je in te schrijven voor het spreekuur. Voor meer informatie kun je bellen naar 020-2337019 of stuur een mail naar alyssa@voordekunst.nl

© 2016