Veelgestelde vragen

Antwoorden op de meest veelgestelde vragen vind je hier. Staat je antwoord er niet tussen? Stuur ons een mail op info@voordekunst.nl of bel ons even op 020 2337019.

De basis

Wat is voordekunst? Waarom zou ik een project ondersteunen op voordekunst? Wat voor projecten staan er op voordekunst? Waarom projecten steunen via voordekunst? Wat voor projecten vind ik op voordekunst? Mijn organisatie is ook voordekunst. Kunnen we samenwerken? Hoe is voordekunst ontstaan? Hoe is voordekunst georganiseerd?

Doneren op voordekunst

Hoe word ik donateur? Doneren lukt niet. Wat nu? Wat gebeurt er met mijn geld? Kan ik mijn donatie terugvorderen? Wat als een project het doelbedrag niet bereikt via voordekunst? Betaal ik als donateur transactiekosten? Wat als een project eerder dan de gestelde termijn het doelbedrag bereikt? Is mijn donatie zichtbaar voor anderen? Welke gegevens krijgen projectmakers tot hun beschikking? Hoe weet ik of de projectmaker betrouwbaar is? Hoe word ik op de hoogte gehouden van het verloop van een project? Kan ik een bewijs ontvangen van mijn donatie? Hoe zit het met belasting?

Jouw project op voordekunst

Is mijn project geschikt voor voordekunst? Hoe plaats ik mijn project op voordekunst? Kan ik een crowdfundingactie beginnen voor mijn instelling? Wat kost crowdfunding via voordekunst? Waarom moet ik een promotiefilmpje maken? Hoe word ik uitbetaald door voordekunst? Betaal ik belasting over het bedrag dat ik via voordekunst ophaal?

Workshops, lezingen en presentaties

Wat voor workshops biedt voordekunst aan? Ik wil een crowdfundingcampagne starten vanuit een instelling, geven jullie advies? Wanneer vindt de volgende workshop op het voordekunst kantoor plaats? Ik wil voordekunst vragen voor een workshop, lezing of presentatie op locatie, hoe doe ik dat?

© 2016