Onze experts staan voor je klaar!

Heb je hulp nodig bij het opzetten van jouw crowdfundingcampagne? Voordekunst helpt! Naast ons online platform bieden wij ook workshops, sessies en masterclasses aan. Dankzij ons advies slaagt maar liefst 82% van onze campagnes!

Alle workshopdata op een rijtje

Weet je al welke workshop je wil doen?

Kickoff Crowdfunding met voordekunst

Kickoff Crowdfunding met voordekunst

Aan de hand van een canvas zet je de eerste stappen in het vormen van een crowdfundingcampagne. Tijdens de kickoff kom je erachter welke projecten zich lenen voor crowdfunding, waarom je wel of niet van een platform als voordekunst gebruik moet maken en wat de uitdagingen en valkuilen zijn bij crowdfunding.
Kickoff Crowdfunding in Gelderland

Kickoff Crowdfunding in Gelderland

Tijdens de Kickoff Crowdfunding krijg je persoonlijke begeleiding bij het opstarten van een campagne. Verder krijg je alle tips, kijken we naar best practices en gaan we samen werken aan de opzet van jouw eigen crowdfundingproject. Dus binnen anderhalf uur weet je precies wat je te doen staat en kun je van start met het voorbereiden van je campagne!
Kickoff Crowdfunding in Venlo

Kickoff Crowdfunding in Venlo

Denk je na over het financieren van een creatief project via crowdfunding? Op 13 april organiseren we in samenwerking met Provincie Limburg een Kickoff Crowdfunding! Voor iedereen uit de provincie Limburg die nadenkt om een crowdfundingcampagne te starten voor een creatief project. 

Zij gingen je voor:

Ruben Steeman

Bij crowdfunding krijg je publiek en geld tegelijk. Dat vond ik wel tof om te merken.

Puck van Dijk

Door de crowdfundingcampagne zijn de donateurs en hun achterban nu ook ons vaste publiek geworden. Hier zijn we erg trots op!

De Hollanders

Door de aanpak van voordekunst, heb je direct contact met je publiek, en voel je je echt gesteund in je werk.

We geven ook 1 op  1 advies!

In tien dagen voorbereid via e-mail

Schrijf je hier gratis in en ontvang in slechts 10 dagen alle info over crowdfunden. Gratis. Elke dag een mail over een belangrijk aspect, zodat je gelijk aan de slag kan. En na 10 dagen stopt de mailing automatisch.

Meld je hier aan

De mailing stopt automatisch na 10 dagen.

© 2019