Onze experts staan voor je klaar!

Heb je hulp nodig bij het opzetten van jouw crowdfundingcampagne? Voordekunst helpt! Naast ons online platform bieden wij ook workshops, sessies en masterclasses aan. Dankzij ons advies slaagt maar liefst 82% van onze campagnes!

Alle workshopdata op een rijtje

Weet je al welke workshop je wil doen?

Workshop Succesvol jouw publiek bereiken [Haarlem]

Workshop Succesvol jouw publiek bereiken [Haarlem]

Tijdens de workshop 'Succesvol jouw publiek bereiken' bieden wij jou de handvatten om je doelgroep in kaart te brengen en uit te breiden. Aan het eind van de workshop zit je vol nieuwe ideeën over jouw campagnestrategie!
voordekunst x HipHopHuis: win een donatie voor jouw crowdfundingcampagne

voordekunst x HipHopHuis: win een donatie voor jouw crowdfundingcampagne

Het crowdfundingplatform voordekunst organiseert samen met Het HipHopHuis en Prins Bernhard Cultuurfonds Zuid-Holland een middag over het financieren van je eigen project. Je maakt deze middag direct kans op een donatie van Prins Bernhard Cultuurfonds Zuid-Holland aan jouw toekomstige crowdfundingcampagne.
Kickoff Crowdfunding met voordekunst

Kickoff Crowdfunding met voordekunst

Aan de hand van een canvas zet je de eerste stappen in het vormen van een crowdfundingcampagne. Tijdens de kickoff kom je erachter welke projecten zich lenen voor crowdfunding, waarom je wel of niet van een platform als voordekunst gebruik moet maken en wat de uitdagingen en valkuilen zijn bij crowdfunding. 

Zij gingen je voor:

Ruben Steeman

"Bij crowdfunding krijg je publiek en geld tegelijk. Dat vond ik wel tof om te merken."

Puck van Dijk

"Door de crowdfundingcampagne zijn de donateurs en hun achterban nu ook ons vaste publiek geworden. Hier zijn we erg trots op!"

De Hollanders

"Door de aanpak van voordekunst, heb je direct contact met je publiek, en voel je je echt gesteund in je werk."

We geven ook 1 op  1 advies!

In tien dagen voorbereid via e-mail

Schrijf je hier gratis in en ontvang in slechts 10 dagen alle info over crowdfunden. Gratis. Elke dag een mail over een belangrijk aspect, zodat je gelijk aan de slag kan. En na 10 dagen stopt de mailing automatisch.

Meld je hier aan

De mailing stopt automatisch na 10 dagen.

© 2019