Online workshops en spreekuren in het najaar

Online workshops en spreekuren in het najaar

Heb jij vragen over wat er komt kijken bij een crowdfundingcampagne? En ben je benieuwd wat onze partners voor jouw creatieve project kunnen beteken? Goed nieuws! De komende maanden hebben we verschillende workshops en spreekuren op de planning staan!

Online kickoff crowdfunding

Samen met onze partners organiseren we de komende maanden online kickoffs crowdfunding! Voor iedereen die meer wilt weten over het realiseren van een creatief project en het betrekken van publiek door middel van crowdfunding. 

Daarnaast vertellen we je wat onze matchfundingpartners kunnen betekenen voor jouw creatieve project. Wist je dat onze partners mogelijk bijdragen aan jouw campagne?

Alle evenementen vinden online plaats en zijn helemaal gratis!

De data van Kickoff Crowdfunding

 

Online spreekuren

Liever een online spreekuur zodat je 1-op-1 advies kan inwinnen over crowdfunding? Ook daarvoor zijn er een aantal plekken beschikbaar.

Een overzicht van al onze online evenementen vind je ook op onze evenementenpagina. 

 

Matchfunding werkt

Bij het crowdfunden van een cultureel project doe je zelf het meeste werk. Jij maakt een campagneplan, schrijft je vrienden en familie aan om te doneren, doet alles om je project in de spotlight te zetten. Maar wij én onze partners helpen je daar graag een handje bij. Daarom hebben we met deze fondsen een matchfunding-systeem opgezet.  Onze partners doen bij door henzelf geselecteerde projecten een inleg van gemiddeld zo’n 25% van het doelbedrag. Voor jou als maker betekent dit dat een deel van je doelbedrag via partners van voordekunst opgehaald kan worden tijdens je campagne.

voordekunst_-_beknopte_infographic

 

Al overtuigd? Stuur dan vandaag nog jouw idee in en dan laten we je binnen twee dagen weten of het past op voordekunst!

 

© 2024