Voordekunst kiest: Nieuw Album Boris (Bo-Saris)

Voordekunst kiest: Nieuw Album Boris (Bo-Saris)

Kennen jullie Boris nog? In 2004 was hij de winnaar van het tweede seizoen van Idols! Tussen toen en nu bracht hij vier albums uit, waarvan de laatste uitkwam in 2014. Na een radiostilte heeft hij besloten om een nieuw album te maken. "De liefde van mijn fans heeft me weer teruggebracht bij mijn grote passie: muziek maken." 

Comebackjaar

2017 was het comebackjaar voor Boris. Hij heeft voornamelijk geprobeerd om de focus weer daar te krijgen waar hij moest zijn en dat was in de eerste plaats weer het plezier voelen.

"Uiteraard gaat zo’n proces gepaard met ups en downs, maar ik bevind me nu dankzij die tijd - die ik kon gebruiken om weer in m’n kracht te komen - op een vele betere plaats. M’n spirit gaat weer voorwaarts en dat merk ik in alle opzichten."

Voorafgaand aan dit album heeft Boris afgelopen jaar twee digitale EP’s uitgebracht. Hij deelde deze muziek online om zo weer in contact te komen met zijn supporters en fans.

Maar toch bleef de ambitie om weer een heel album te maken. Daarom heeft hij zichzelf tot doel gesteld om sowieso in 2018 een album uit te brengen. 

 bosaris_highes_finals-8678

 

Bijzondere bijdrage

Hij is erg enthousiast over dit nieuwe album, vooral omdat hij deze wil verwezenlijken door middel van de steun en support van zijn fans.

Hij heeft zich laten inspireren door zijn fans, om op deze manier het album echt samen te maken. "Het is daarom een feit dat iedereen die me heeft geïnspireerd zich goed mag beseffen dat ze een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan het resultaat!"

Boris is tot nu toe erg tevreden over zijn campagne, hij vind het heel spannend. "Uiteindelijk voelt iedere donatie, klein of groot, als een enorme waardering voor mijn muziek." 

 bosaris_highes_finals-8829

 

Reacties op de campagne

Hij is ook erg tevreden over de reacties van zijn campagne, deze zijn tot nu toe alleen nog maar positief geweest.

Een paar leuke reacties van zijn donateurs:

“Dit Nederlands talent mag niet verloren gaan ! Hopelijk krijgen we deze geweldige stem dan vaker te horen op de radio en tv (internet).”

Roger Hendrix : “I wanna keep the Funk Alive ;)”

“Wij steunen Boris graag omdat hij een geweldige artiest is met een prachtige stem.”

Simon Brandt: “Boris maakt goede muziek en dit gun ik hem.”

De toekomst ziet er goed uit voor Boris! Hij gaat gewoon door met muziek maken. Door het doneren van deze crowdfunding help jij Boris om deze plaat te verwezenlijken, en je krijgt het album wanneer het uitkomt. Bekijk het project hier

© 2024