Hoera!! Stichting Journallab - Verdwenen horeca in Utrecht is geslaagd!

Dankzij 524 donaties die samen € 19.499 opleverden voor Stichting Journallab.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Verdwenen horeca in Utrecht

Ga mee op ontdekkingsreis naar de verdwenen Utrechtse horeca uit de 20e eeuw!

Stichting Journallab
Stichting Journallab
Stichting

Stichting Journallab richt zich op het ontwikkelen van betekenisvolle journalistieke producen en diensten.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 30 of meer
  Gesigneerd boek Verdwenen horeca in Utrecht

  Bedankt voor jouw donatie! In ruil hiervoor mag je een exemplaar van het boek Verdwenen horeca in Utrecht komen ophalen bij de DUIC-redactie. Het boek is gesigneerd door beide auteurs wat het extra persoonlijk maakt.

 • € 10 of meer
  Ansichtkaarten Verdwenen horeca in Utrecht

  Als dank voor jouw donatie ontvang je een unieke set ansichtkaarten met afbeeldingen uit het boek. Deze worden thuisgestuurd en hoef je dus alleen maar met open armen te ontvangen!

 • € 35 of meer
  Gesigneerd boek Verdwenen horeca in Utrecht thuisgestuurd

  Super om te zien dat je zo meehelpt! Als dank ontvang je een exemplaar van het boek Verdwenen horeca in Utrecht, gesigneerd door beide auteurs. Deze sturen we graag naar je op zodat je gelijk kan beginnen met je tijdreis naar de 20e -eeuwse horeca.

 • € 50 of meer
  Gesigneerd boek thuisgestuurd - Set ansichtkaarten - Boeklancering

  Wat fijn dat je ons wilt steunen! Voor deze bijdrage ontvang je een gesigneerd exemplaar (door beide auteurs) van het boek Verdwenen horeca in Utrecht. Deze sturen we naar je op zodat je gelijk kan afreizen naar de 20e-eeuwse Utrechtse horeca. Daarnaast ontvang je een unieke set ansichtkaarten met afbeeldingen uit het boek én een uitnodiging voor de boeklancering. We zien je daar!

 • € 50 of meer
  Gesigneerd boek thuisgestuurd - Horeca-tour door Ton v.d. Berg

  Wat fijn dat je ons wilt steunen! In ruil ontvang je een gesigneerd exemplaar (door beide auteurs) van het boek Verdwenen horeca in Utrecht. Deze wordt thuis bezorgd. Daarnaast word je uitgenodigd om mee te gaan op een bijzondere tour langs een aantal horecaplekken uit het boek. De tour wordt gegeven door een van de auteurs van het boek, Ton van den Berg. Aan de hand van persoonlijke anekdotes neemt hij je mee terug de tijd in, naar Utrechtse horeca van de 20e eeuw.

 • € 65 of meer
  Gesigneerd boek thuisgestuurd - Set ansichtkaarten - Boeklancering - Horeca-tour

  Met deze mooie bijdrage ontvang je een gesigneerd exemplaar (door beide auteurs) van het boek Verdwenen horeca in Utrecht. Dit wordt thuis afgeleverd samen met een unieke set ansichtkaarten met afbeeldingen uit het boek. Daarnaast ontvang je een uitnodiging voor de boeklancering. Als kers op de taart: een unieke tour langs een aantal van de verdwenen horecaplekken. Deze tour wordt gegeven door Ton van den Berg (auteur van het boek), die je aan de hand van persoonlijke anekdotes mee terugneemt in de tijd van de Utrechtse horeca van toen.

 • € 175 of meer
  5 x Gesigneerd boek thuisgestuurd - 5 x Set ansichtkaarten - Boeklancering

  Wat gaaf dat je ons zo steunt! In ruil daarvoor ontvang je 5 keer het boek Verdwenen horeca gesigneerd door beide auteurs. Daarnaast sturen we 5 sets unieke ansichtkaarten naar je op met afbeeldingen uit het boek en ontvang je één uitnodiging voor de boeklancering. Geniet ervan!

 • € 350 of meer
  10 x Gesigneerd boek - 10 x Set ansichtkaarten - Boeklancering - Reproductie

  Daar zijn we heel blij mee! En jij hopelijk ook, want we verblijden je graag met 10 keer het boek Verdwenen horeca gesigneerd door beide auteurs. Daarnaast ontvang je 10 sets van de unieke ansichtkaarten met afbeeldingen uit het boek. Dit alles krijg je thuisgestuurd. We zien je daarnaast graag bij de boeklancering en sturen je een professionele reproductie foto uit het boek op!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023