De Verdubbelaar van het VSBfonds: nu live bij deze campagnes!

De Verdubbelaar van het VSBfonds: nu live bij deze campagnes!

Om in de feeststemming te komen hebben wij een bijzondere actie de komende week: onze partner het VSBfonds verdubbelt alle donaties aan vijf geselecteerde projecten. 

Van maandag 17 december tot en met zondag 23 december worden alle donaties aan de vijf projecten verdubbeld door het VSBfonds. De donatie kan oplopen tot wel 25% van het doelbedrag.

De projecten zijn uitgekozen aan de hand van de specifieke criteria van het VSBfonds (lees hier meer)

Dus als jij € 100 doneert, legt het VSBfonds € 100 bij, en ontvangt de maker € 200.

De Verdubbelaar is ALLEEN geldig tussen deze data, dus wees er op tijd bij als je jouw donatie wil laten meetellen! 

Welke projecten doen mee? 

Guave

Myrthe en Romée van Guave helpen batik van het stoffige imago af. Guave werkt vanuit een slowfashionprincipe (rekening houdend met makers en milieu) waarmee ze een tegenwicht bieden aan de huidige fastfashionmentaliteit. Het merk biedt unieke kledingstukken die op een eerlijke en bewuste manier geproduceerd zijn. Na een aantal kleine collecties te hebben gemaakt, is Guave nu klaar voor de volgende stap. 

Bekijk het project en draag bij 

 

Close_2_fire

Close 2 Fire is opgericht in 2015. Ze hebben inmiddels hun eerste internationale tour erop zitten, in een line-up met namen als Chef’Special. En nu willen ze door! Met een groot aantal geschreven nummers en de benodigde contacten is het tijd om een eerste EP op te nemen. Hiervoor gaan ze samenwerken met producer Sebastiaan Weerman (bekend van Jack & The Weatherman). 

Bekijk het project en draag bij 

 

Jeska

Jeska is een singer-songwriter uit Limburg. Ze is al jaren bezig met optreden, nummers schrijven en zingen en nu is het tijd voor haar debuutalbum ‘’All is One’’. Jeska heeft 10 nummers geselecteerd die ze begin 2019 wilt opnemen in de bergen van Zwitserland, midden in de natuur die haar inspireert. 

Bekijk het project en draag bij

 

Alphen_Art

AlphenArt is een meerdaags street art festival in de gemeente Alphen aan den Rijn. Initiatiefnemer Joost Zwanenburg organiseerde vorig jaar de eerste editie. Dit jaar willen ze het nog grootser aanpakken met gevestigde én jonge street artists. De crowdfundingcampagne wordt gestart om de materiaalkosten van de werken te kunnen bekostigen (denk aan spuitbussen, latex, hout en canvassen).

Bekijk het project en draag bij 

 

Eskina

Vorig jaar behaalde de Haagse band Eskina de kwartfinales voor de Grote Prijs van Nederland. Ze hebben daarnaast muziek verzorgd bij ISADORA, een theaterproject van Kunstklank. Nu zijn ze klaar voor het maken van hun debuutalbum ‘Everything is coloured’. 

Bekijk het project en draag bij 

 

Marieke

Marieke start een crowdfunding om haar CD 'Ongelofelijk fantastisch' op te gaan nemen. Het gaat om een Nederlandstalig album waarop 10 nummers te horen zullen zijn. De liedjes hebben betrekking op haar gevoelens van het afgelopen half jaar: van het eindigen van een relatie tot het weer op zoek gaan naar de liefde - waarbij de meest uiteenlopende gevoelens om te hoek kwamen kijken. 

Bekijk het project en draag bij 

Denk eraan: de Verdubbelaar is alleen geldig tussen maandag 17 december en zondag 23 december! Geef jouw favoriet dus nú dubbele steun 🎉

© 2024