Hoera!! Anneke Dercksen - Bobeldijk - 'MOOI' is de kracht van je eigen stijl is geslaagd!

Dankzij 96 donaties die samen € 12.000 opleverden voor Anneke Dercksen - Bobeldijk.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

'MOOI' is de kracht van je eigen stijl

Bewust en anders durven kijken naar je uiterlijk en je kleedgedrag. Innerlijk groeien, uiterlijk bloeien...

Anneke Dercksen - Bobeldijk
Anneke Dercksen - Bobeldijk
Integraal imagoconsultant

Gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling door innerlijke eigenschappen en kwaliteiten in het uiterlijk en de kleding zichtbaar te maken.

11 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer

  Wat fijn dat je dit project steunt! Met jouw donatie steun je het tot stand komen van dit waardevolle boek. Hartelijk dank hiervoor

 • € 25 of meer

  Wat fijn, dat je de realisatie van mijn boek wilt steunen, daar ben ik ontzettend blij mee. Als dank zal ik je naam in het boek opnemen in de lijst met donateurs die geholpen hebben dit boek mogelijk te maken.

 • € 50 of meer

  Wow, geweldig, je geeft me een geweldige steun in de rug, Ik geef je daarvoor graag een gesigneerd exemplaar van mijn boek en uiteraard een vermelding daarin als donateur!

 • € 75 of meer

  Als tegenprestatie voor deze fantastische bijdrage nodig ik je graag uit om bij de boekpresentatie aanwezig te zijn op 1 september, om daar je gesigneerde exemplaar te ontvangen, waar jouw naam als donateur in vermeld staat. Alvast mijn hartelijke dank!

 • € 100 of meer

  Ik ben je echt heel erg dankbaar dat je me wilt steunen in het maken van dit bijzondere boek. Ik geef je daarvoor 2 gesigneerde exemplaren met jouw naam als donateur er in. Dan kun je daar iemand als blij mee maken die je het gunt. Uiteraard kun je ze in ontvangst nemen bij de presentatie op 1 september, waarvoor ik je bij deze uitnodig.

 • € 250 of meer

  Deze donatie is heel welkom en ik wil je daar graag een tegen prestatie voor bieden in de vorm van een presentatie over dit boek van 1,5 uur op een door jouw gekozen locatie. Uiteraard ben je ook uitgenodigd om op 1 september een gesigneerd exemplaar in ontvangst te komen nemen met jouw naam als donateur erin vermeld.

 • € 500 of meer

  Geweldig, dat je mijn project zo wilt steunen. Graag biedt ik daarvoor een workshop aan voor maximaal 10 personen van 4 uur, inclusief het boek voor iedere deelnemer. Gesigneerd uiteraard en met jouw naam erin als donateur. De workshop kan naar jouw wens worden aangepast, prive of zakelijk, materiaal inbegrepen. Dank voor deze mooie bijdrage!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022