Cornelis Vreeswijk zingt Bellman

een project van CVG — IJmuiden
;
Cornelis Vreeswijk zingt Bellman

Cornelis Vreeswijk zingt liederen van Carl Michael Bellman in het Nederlands. Help ons om deze opnamen uit 1974 op CD te laten verschijnen.

CVG
CVG

Het CVG heeft tot doel: ”het levend houden van de muziek van Cornelis Vreeswijk en het toegankelijk maken en houden van diens werk.”

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 25 of meer
  61 donaties

  Hartelijk dank! Je krijgt de CD “Cornelis zingt Bellman” thuisgestuurd. Je bent binnenkort een van de allereerste personen ter wereld die dit unieke album in huis heeft.

 • € 10 of meer
  2 donaties

  Dankjewel! Het Cornelis Vreeswijk Genootschap is je eeuwig dankbaar. Dankzij jouw bijdrage komt er een prachtig album tot stand. Je donatie komt in aanmerking voor belastingaftrek.

 • € 40 of meer
  17 donaties

  Heel erg bedankt! Je ontvangt een als “limited edition” gewaarmerkte CD. Een prachtige CD om naar te luisteren en een blijvend bewijs van je waardevolle bijdrage.

 • € 100 of meer
  7 donaties

  Geweldig bedankt! Je wordt uitgenodigd om als VIP aanwezig te zijn bij de feestelijke lancering van het album. Natuurlijk krijg jij ook een gewaarmerkte CD.

 • € 200 of meer
  1 donatie

  Superbedankt. Wat een mooie donatie! Je naam wordt vermeld in het boekje dat bij de CD verschijnt. Vanzelfsprekend is er ook voor jou een VIP-uitnodiging en de gewaarmerkte CD.

 • € 500 of meer
  0 donaties

  Wat zijn we hier blij mee. Duizendmaal dank! We hebben een verrassing voor je bij de feestelijke lancering van het album “Cornelis zingt Bellman”. Dit ga je nooit meer vergeten!

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017