Dina Medina – Nieuw Album!

een project van Dina Medina — Schiedam, Nederland
;
Dina Medina – Nieuw Album!

Na mijn vorige prijswinnende album: “Mornamente” is het tijd voor een nieuwe maar ook een traditioneel album met nieuwe muzikale invloeden.

Dina Medina
Dina Medina
Zangeres

Schiedamse met Kaapverdische roots, zingt vanaf haar 12e jaar in verschillende succesvolle bands/ projecten. Nu ook succesvol als solist.

3 projecten gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 15 of meer
  63 donaties

  Onze grote dank!! Voor deze bijdrage ontvang je het nieuwe album twee weken voor de officiële release.

 • € 50 of meer
  17 donaties

  Geweldig, deze steun! Je krijgt middels een exclusieve uitnodiging, 2 kaartjes voor de release party van het nieuwe album.

 • € 75 of meer
  4 donaties

  Heel veel dank! Bij deze bijdrage krijg jij een exclusieve uitnodiging voor de luistersessie met een entreekaart voor de release party en een gesigneerd album thuis opgestuurd.

 • € 150 of meer
  7 donaties

  Wow! Bedankt!! Samen met een vriend(in) ben jij mijn speciale gast bij de release party, ontvang je voor aanvang een diner voor 2 pers. in de artiestenfoyer en 2 gesigneerde albums.

 • € 500 of meer
  4 donaties

  Enorm veel dank!! Met dit bijzonder bedrag verras jij bijv. je geliefde of moeder met 2 gesig-neerde albums en een akoestisch solo optreden van mij begeleid door Paulo Bouwman (op gitaar).

 • € 1.500 of meer
  0 donaties

  Wow, ik kom woorden te kort! Jij kan een (bedrijfs) receptie of feest organiseren met een live optreden van mij en mijn band. Ook ontvang je 10 gesigneerde albums.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017