Hoera!! Brugwachtershuisjes - Kleine huisjes, grote kansen is geslaagd!

Dankzij 98 donaties die samen € 5.865 opleverden voor Brugwachtershuisjes.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Kleine huisjes, grote kansen

Een kleurrijk en inspirerend boek over herbestemmen van brugwachtershuisjes om leegstand tegen te gaan.

Brugwachtershuisjes
Brugwachtershuisjes
Herbestemmer brughuisjes

De Stichting Brugwachtershuisjes heeft als doel leegstaande brugwachtershuisjes te behouden middels herbestemming.

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Brugleuning

  Wil u wel een exemplaar van het boek ontvangen maar hoeft u niet perse vermeld te worden als donateur, dan biedt de 'brugleuning' ons de houvast en veiligheid om het project met uw steun te kunnen realiseren.

 • € 10 of meer
  Bruggeld

  Door 'bruggeld' in het klompje te stoppen opent u de brug en help je ons met het realiseren van de publicatie zonder dat je hier een tegenprestatie voor verwacht. Dank je wel!

 • € 25 of meer
  Brugman

  Pratend als brugman doen wij een goed woordje voor u. We zullen in het boek uw naam opnemen in de lijst met donateurs als dank voor het mogelijk maken van de publicatie.

 • € 75 of meer
  Brugwachter

  Als 'brugwachter' ontvangt u 1 exemplaar van het boek waarin u ook genoemd zal worden in de lijst met donateurs

 • € 100 of meer
  Bruggenbouwer

  De 'bruggenbouwer' verbindt.. U ontvangt daarom naast uw eigen boek ook een exemplaar om weg te geven en daarmee uw netwerk aan het onze te verbinden.

 • € 200 of meer
  Brugslaper Buiksloterdraaibrug Amsterdam

  Wakker worden op een bijzondere locatie met uitzicht over het water. Wie wil dat nou niet? In tegenstelling tot de echte 'brugslaper' slaapt u niet onder, maar boven de brug. U zult overnachten in het tot hotelkamer omgebouwde brugwachtershuisje van de Buiksloterdraaibrug als onderdeel van het Sweets Hotel Amsterdam. (De brugslaper ontvangt een voucher die 2 jaar geldig is en waarmee in overleg met Sweets Hotel Amsterdam het betreffende huisje geboekt kan worden.) Meer info https://sweetshotel.amsterdam

 • € 250 of meer
  Brugslaper Willemsbrug Amsterdam

  Wakker worden op een bijzondere locatie met uitzicht over het water. Wie wil dat nou niet? In tegenstelling tot de echte 'brugslaper' slaapt u niet onder, maar boven de brug. U zult overnachten in het tot hotelkamer omgebouwde brugwachtershuisje van de Willemsbrug als onderdeel van het Sweets Hotel Amsterdam. (De brugslaper ontvangt een voucher die 2 jaar geldig is en waarmee in overleg met Sweets Hotel Amsterdam het betreffende huisje geboekt kan worden.) Meer info https://sweetshotel.amsterdam

 • € 400 of meer
  Brugslaper Kortjewantsbrug Amsterdam

  Wakker worden op een bijzondere locatie met uitzicht over het water. Wie wil dat nou niet? In tegenstelling tot de echte 'brugslaper' slaapt u niet onder, maar boven de brug. U zult overnachten in het tot hotelkamer omgebouwde brugwachtershuisje van de Kortjewantsbrug als onderdeel van het Sweets Hotel Amsterdam. (De brugslaper ontvangt een voucher die 2 jaar geldig is en waarmee in overleg met Sweets Hotel Amsterdam het betreffende huisje geboekt kan worden.) Meer info http://sweetshotel.amsterdam

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023