Hoera!! ParadoxJazzOrchestra - Nieuw album Paradox Jazz Orchestra is geslaagd!

Dankzij 145 donaties die samen € 15.580 opleverden voor ParadoxJazzOrchestra.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Nieuw album Paradox Jazz Orchestra

Na een edison-nominatie voor hun eerste CD wil het PJO een nieuw album maken met muziek van de Skymasters

ParadoxJazzOrchestra
ParadoxJazzOrchestra
Bigband

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 40 of meer
  Vinyl!

  Wauw, we hebben de 100% heel snel gepasseerd! Daarom gaan we voor een nieuw doel, een LP! Als dank voor deze donatie krijg je van ons het PJO thuis, op vinyl!

 • € 10 of meer
  Dankjewel!

  Dankjewel voor je donatie!

 • € 15 of meer
  Een persoonlijk bedankje!

  Bedankt voor je donatie! We willen je graag persoonlijk bedanken voor deze donatie!

 • € 25 of meer
  De CD!

  Hee dankjewel, je bent benieuwd naar de muziek en wil die natuurlijk zo goed mogelijk beluisteren! Dankjewel voor je donatie, je krijgt van ons de CD zodra deze klaar is!

 • € 50 of meer
  Een trotse PJO fan!

  Je bent een fan van het orkest! Je krijgt daarom één CD om zelf te luisteren en één CD om weg te geven aan iemand waarvan jij weet dat ze het gaaf zouden vinden! Hierdoor krijg je van ons een naamsvermelding in het boekje en toegang tot het exclusieve donateurs releaseconcert op 27 januari ’23!1

 • € 75 of meer
  HET PJO VOOR TWEE

  Dankjewel voor je donatie! Je krijgt van ons de CD en krijgt twee plekken op de gastenlijst voor het release concert in Paradox (Tilburg) op 27 september 2023

 • € 100 of meer
  De Paradox Jazz Orchestra Jaarkaart!

  Wauw, je bent een échte fan en we hebben je graag in huis. Daarom is er de PJO Jaarkaart. Deze kaart garandeert je toegang tot alle vijf de (doorgaans uitverkochte) Create and Play avonden in Paradox! Ook krijg je op een van de vijf avonden van ons een heuse PJO goodiebag overhandigd! (beperkt beschikbaar) Wauw, je bent een échte fan en we hebben je graag in huis. Daarom is er de PJO Jaarkaart. Deze kaart garandeert je toegang tot alle vijf de (doorgaans uitverkochte) Create and Play avonden, inclusief het exclusieve donateurs release concert in Paradox! Ook krijg je op een van de vijf avonden van ons een heuse PJO goodiebag overhandigd! (beperkt beschikbaar)

 • € 150 of meer
  Paradox Jazz Orchestra Sponsor

  Super bedankt voor deze genereuze bijdrage! Je ontvangt een CD en wordt als sponsor vermeld op het album!

 • € 200 of meer
  VIP VAN DE AVOND

  Heb je je altijd al eens afgevraagd, hoe doen die gasten dat nu? Het antwoord krijg je hier! Als VIP VAN DE AVOND krijg je een kijkje in de keuken tijdens een van onze create and play avonden en loop je mee met de band. Dat betekent; samen met de band aanschuiven bij het befaamde Paradox-thai buffet, een meet & greet met Dré en Olga die ons altijd zo goed verzorgen, een gesigneerd Paradox T-shirt én net als de band: twee consumptiebonnen. We doen dit voor max twee mensen per avond.

 • € 350 of meer
  Bigband Workshop van Jasper + een arrangement

  Een stap vooruit met je bigband? Materiaal spelen van de Skymasters? Niemand kan je hier meer over vertellen dan onze eigen Jasper Staps. Hij doet dit met passie en liefde en zorgt dat je met je orkest een stukje verder komt. Jasper zal een arrangement naar keuze meenemen om aan te werken! Deze mag je uiteraard houden naderhand! (Max. afstand: een straal van 50km rondom Tilburg, mocht de afstand groter zijn rekenen we naderhand wat reiskosten)

 • € 500 of meer
  Kom met z'n tweeën kijken in de studio!

  Benieuwd hoe een bigband-album wordt opgenomen? Wil je de musici van het PJO écht op het scherpst van de snede meemaken en zien zweten? Kom dan een dagje naar de opname-studio in Osnabruck om onder begeleiding van onze zakelijk leider Ronald te zien hoe wij werken! Je krijgt een rondleiding, een meet & great en je eet gezellig met ons mee op 6 of 7 februari. We nodigen per dag maar twee mensen uit, dus wees er snel bij!

 • € 1.000 of meer
  Business Deal

  Met uw bedrijf wilt u een bijdrage doen aan ons album, hartelijk dank! Wij drukken prominent uw logo en bedrijfsnaam in het boekje van de CD en bedanken u als hoofdsponsor van het nieuwe album!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023