Hoera!! Andrea Noske - Gestrand is geslaagd!

Dankzij 84 donaties die samen € 5.000 opleverden voor Andrea Noske.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Gestrand

Steun onze film over levens waar we ons normaal van afkeren, maar die juist onze schouder nodig hebben.

Andrea Noske
Andrea Noske
Filmproducent

Produceren van films met een sterke maatschappelijke connectie

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Een dikke schouder

  Wat ontzettend lief! Je steunt ons project met je schouder. Je ontvangt niet alleen een privé link naar de film, maar ziet bovendien in de aftiteling je naam voorbij komen.

 • € 10 of meer
  Steuntje in de rug

  Met uw steuntje in de rug helpt u ons project een stukje verder! Ieder beetje helpt, dank u wel!

 • € 25 of meer
  Een warme blik

  Onze eeuwige dankbaarheid voor uw warme en begripvolle blik! Je ontvangt een privé link naar de film, zodat je deze als eerste kunt bekijken!

 • € 75 of meer
  Een begripvolle knipoog

  Van uw knipoog, knipperen wij met onze ogen en een vreugdedansje volgt direct! Dank je wel! Naast een privé link naar de film en je naam in de aftiteling, krijg jij als echte fan na afloop van de opnames een exclusief en ongecensureerd ;-) filmpje van alle gebeurtenissen op de filmset! ;-)

 • € 100 of meer
  Als Familie

  Je behoort nu tot onze warme Gestrand-familie en wordt ook zo behandeld! Jij en je maatje zijn uitgenodigd op ons exclusieve premièrefeest. En om ons eeuwige geluk en onuitwisbaar grote glimlach te laten zien, sturen we je een persoonlijke bedankvideo! Bovendien mis je niets, want je ontvangt ook nog eens alle bovengenoemde tegenprestaties.

 • € 250 of meer
  Een helpende hand

  Wauw! Geen woorden om onze dankbaarheid te beschrijven! U bent van harte welkom om ons ook in het echt een handje helpen op de filmset en als figurant, mag ook samen. Maak het allemaal van dichtbij mee! Als aandenken ontvangt u een mooie film still met uzelf erop. Bovendien mis je niets, want je ontvangt ook nog eens alle bovengenoemde tegenprestaties.

 • € 500 of meer
  Een innige omhelzing

  Jouw bijdrage is zo gul; dat voelt als familie! Maak lol en lach je kapot met je familie of vrienden tijdens een improvisatie- en acteerworkshop van 2 uur voor 10 personen door onze producer en actrice Andrea Noske. Leuk voor zowel kinderen, volwassen of een mix. Bovendien mis je niets, want je ontvangt ook nog eens alle bovengenoemde tegenprestaties!

 • € 750 of meer
  Een gouden hart

  Jouw hart van goud brengt ons project zo'n grote stap voorwaarts, dat we graag met je in gesprek gaan over welke tegenprestatie het beste bij je past. Jouw logo in de aftiteling als hoofdsponsor of co-producer? En een vierpersoons VIP-arrangement bij het premièrefeest mag natuurlijk niet ontbreken. Bovendien mis je niks, want je ontvangt ook nog eens alle bovengenoemde tegenprestaties!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023