End of Season Podium voor Almeers talent

een project van Your Musiqskool — Almere
End of Season Podium voor Almeers talent

Steun het YMS End of Season Podium en maak live muziek van Almeers amateurkunst en jong talent mogelijk!

Your Musiqskool
Your Musiqskool
Muziekschool

Your Musiqskool zet zich in voor een muzikaal inspirerend thuis voor iedereen die zijn of haar muzikale passie wil ontdekken en ontwikkelen!

1 project gesteund

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 75 of meer
  It Takes Two - Mini music workshop

  It takes 2 to make a thing go ri-ight!| Ervaar wat onze leerlingen ervaren en kom bij ons op locatie samen met een vriend/vriendin een mini muziekworkshop voor 2 van 45 minuten ervaren op instrument naar keuze: zang - piano-drums -bas-gitaar. en eventueel een combi hiervan is in overleg mogelijk. Na afloop krijg je een korte opname van de workshop mee Ook krijg je een basisticket EOS voor 2, nog gezelliger! Je ticket is voor zowel middag als avond geldig!

 • € 12 of meer
  Basis Sponsorticket End of Season

  Met jouw donatie sponsor je het concert en ontvang je een ticket voor toegang voor 1 persoon (zonder drankje). Deze is voor middag- en avondprogramma geldig. Enjoy the show!

 • € 17 of meer
  End of Season Sponsorticket voor 1 persoon inclusief drankje

  Je sponsort hiermee het End of Season, de opstart van de Stichting en ontvangt toegang voor één persoon inclusief één drankje. De ticket is geldig voor middag & avond.

 • € 35 of meer
  Behind the Scenes ticket

  Een ticket voor 1 persoon inclusief drankje naar het End of Season en bijwonen van de generale repetitie! Je ticket is voor zowel middag als avond geldig.

 • € 50 of meer
  Groepsticket voor 4 personen inclusief een drankje

  Je ontvangt een groepsticket voor 4 personen inclusief een drankje voor elk persoon. Kinderen onder de 4 gaan op schoot bij hun ouder/verzorger en hebben hierdoor geen ticket nodig. Je ticket is voor zowel middag als avond geldig!

 • € 125 of meer
  Friend of YMS End of Season

  Je bent een officiele Friend of YMS End Of Season en ontvangt een ticket voor 2 personen inclusief 2 drankjes (zitplaatsen). Je ticket is voor zowel middag als avond geldig! Daarnaast wordt je naam en genoemd als "Friend of YMS End of Season' : - in de aankondiging/afkondiging tijdens het concert - vermeld in de credits op onze social media vooraf en erna - in onze radioshow Your Musiq Live bij Omroep Almere

 • € 200 of meer
  Jouw Naam- Musiqroom

  Jouw naam zichtbaar vereeuwigd op onze leslocatie? Stel je voor, een leerling komt zangles volgen en loopt de "vul hier je naam in" room binnen, hoe cool en inspirerend is dat! Compleet met een mooi zichtbaar naambord! De lesruimtes worden dan 'officieel geopend!

 • € 350 of meer
  Your Musiq @ Home

  Een interactief luister en meezing concert bij jou thuis van 60 minuten. Kom het ervaren hoe mooi het is om muziek met elkaar te maken. Regio: Almere en 50 km daarbuiten.

 • € 650 of meer
  Teamworkshop bij jouw bedrijf

  Een muzikale workshop van 1.5 uur op locatie bij jouw bedrijf! Ideaal als spetterende opener voor jouw teamdag. Exclusief reiskosten en alleen binnen een straal van 65 km van Almere. Ook wordt jouw bedrijf als Friend of End of Season genoemd!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022