Hoera!! Your Musiqskool - End of Season Podium voor Almeers talent is geslaagd!

Dankzij 106 donaties die samen € 6.363 opleverden voor Your Musiqskool.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

End of Season Podium voor Almeers talent

Steun het YMS End of Season Podium en maak live muziek van Almeers amateurkunst en jong talent mogelijk!

Your Musiqskool
Your Musiqskool
Muziekschool

YMS, de plek voor toonaangevend inspireren en uitdagend muziekles voor iedereen die zijn/ haar muzikale passie wil ontdekken en ontwikkelen!

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  EOS groeps ticket voor 4, inclusief drankje.

  Entree groepsticket voor 4 personen inclusief een drankje voor elk persoon. Kinderen onder de 4 gaan op schoot bij hun ouder/verzorger en hebben hierdoor geen ticket nodig. Je ticket is voor zowel middag als avond geldig!

 • € 12 of meer
  EOS basisticket voor 1 persoon

  EOS basisticket voor 1 persoon De ticket is geldig voor middag & avond. Kinderen onder de 4 jaar kunnen op schoot bij ouders/verzorgers en hebben geen ticket nodig.

 • € 17 of meer
  EOS premium ticket voor 1 pers. incl. 1 drankje

  Je ontvangt entree voor 1 persoon inclusief 1 drankje De ticket is geldig voor middag & avond. Kinderen onder de 4 jaar kunnen op schoot bij ouders/verzorgers en hebben geen ticket nodig.

 • € 20 of meer
  EOS 2022 Digitale presskit

  Een te gekke herinnering aan je eigen optreden? Ontvang je eigen 'Press-kit' like a pro! Je eigen foto(s)van je optreden in HD zonder YMS logo Je eigen optreden als losse HD opname. Supermooi als herinnering, maar ook als presskit, als je als jong talent/artist to be het op je je socials wil zetten.

 • € 35 of meer
  EOS behind the Scenes ticket

  Een ticket voor 1 persoon inclusief drankje naar het End of Season en bijwonen van de generale repetitie! Je ticket is voor zowel middag als avond geldig.

 • € 75 of meer
  EOS ticket + It takes 2 music workshop

  Entree voor 2 personen en een It takes 2 mini workshop Naast een EOS basisticket voor 2, mag je op afspraak een mini muziekworkshop voor 2 van 45 minuten volgen op instrument naar keuze: zang - piano-drums -bas-gitaar. Een combi hiervan is in overleg mogelijk. Na afloop krijg je een korte opname van de workshop me Je ticket is voor zowel middag als avond geldig. Kinderen onder de 4 gaan op schoot bij hun ouder/verzorger en hebben hierdoor geen ticket nodig. Je ticket is voor zowel middag als avond geldig!

 • € 125 of meer
  Friend of YMS End of Season

  Je bent een officiele Friend of YMS End Of Season en ontvangt een ticket voor 2 personen inclusief 2 drankjes (zitplaatsen). Je ticket is voor zowel middag als avond geldig! Daarnaast wordt je naam en genoemd als "Friend of YMS End of Season' : - in de aankondiging/afkondiging tijdens het concert - vermeld in de credits op onze social media vooraf en erna - in onze radioshow Your Musiq Live bij Omroep Almere

 • € 200 of meer
  Jouw Naam- Musiqroom

  Jouw naam zichtbaar vereeuwigd op onze leslocatie? Stel je voor, een leerling komt zangles volgen en loopt de "vul hier je naam in" room binnen, hoe cool en inspirerend is dat! Compleet met een mooi zichtbaar naambord! De lesruimtes worden dan 'officieel geopend!

 • € 250 of meer
  Become A Partner (Ondernemers)

  Word een Partner van End of Season nu en in de toekomst! Met jouw bijdrage wordt je niet alleen partner van End of Season 2022, ook wordt je voor een jaar lang partner van onze op te starten stichting (in 2022). Met deze stichting Your Musiq & Arts Projects (voorlopige titel) willen we muzikale ontwikkeling in Almere verder versterken. Lees hier meer over op onze VdK pagina. Wanneer jij partner wordt dan: - wordt jouw (bedrijfs)naam en/of logo vermeld/genoemd in al onze (online) en offline communicatie - heb je toegang tot al onze events - Wordt je uitgenodigd voor onze Partner events - Wordt jouw bedrijf uitgelicht als Partner d.m.v. een kort interview en story op onze socials. 
 Instagram: 800 + volgers Facebook: 1000+volgers Je partnerschap gaat in vanaf de officiële startdatum van de stichting.

 • € 350 of meer
  Your Musiq @ Home

  Een interactief luister en meezing concert bij jou thuis van 60 minuten. Kom het ervaren hoe mooi het is om muziek met elkaar te maken. Regio: Almere en 50 km daarbuiten.

 • € 650 of meer
  Teamworkshop bij jouw bedrijf

  Een muzikale workshop van 1.5 uur op locatie bij jouw bedrijf! Ideaal als spetterende opener voor jouw teamdag. Exclusief reiskosten en alleen binnen een straal van 65 km van Almere. Ook wordt jouw bedrijf als Friend of End of Season genoemd!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023