Hoera!! Hannah van Helden - This is your captain speaking is geslaagd!

Dankzij 136 donaties die samen € 8.025 opleverden voor Hannah van Helden.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

This is your captain speaking

Afstudeerfilm van de Nederlandse Filmacademie onder regie van Idriss Nabil.

Hannah van Helden
Hannah van Helden
Producer

Ilke Paddenburg (o.a. Internationaal Theater Amsterdam) is schrijver en regisseur van 'Een doodgewone dag in het leven van een vrouwfiguur'.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  Ticket naar Londen

  Dankjewel! Met jouw bijdrage ontdekt Asere een nieuw stukje van de wereld. Asere vliegt hiermee naar Londen!

 • € 50 of meer
  Ticket naar Tel Aviv

  Wauw! Met jouw bijdrage ontdekt Asere een nieuw stukje van de wereld. Asere vliegt hiermee naar Tel Aviv! Als dank krijg je een digitale still van de film opgestuurd.

 • € 100 of meer
  Ticket naar Sint Petersburg

  Super! Met jouw bijdrage ontdekt Asere een nieuw stukje van de wereld. Asere vliegt hiermee naar Sint Petersburg! Als dank krijg je een pakje stickers van de film en een still.

 • € 200 of meer
  Ticket naar Montreal

  Geweldig! Met jouw bijdrage ontdekt Asere een nieuw stukje van de wereld. Asere vliegt hiermee naar Montreal! Als dank krijg je het originele scenario, een pakje stickers en een still.

 • € 300 of meer
  Ticket naar Belize

  Top! Met jouw bijdrage ontdekt Asere een nieuw stukje van de wereld. Asere vliegt hiermee naar Belize! Als dank krijg je een uitnodiging voor de testviewing, het originele scenario, een pakje stickers en een still.

 • € 500 of meer
  Ticket naar Mumbai

  Wauw! Met jouw bijdrage ontdekt Asere een nieuw stukje van de wereld. Asere vliegt hiermee naar Mumbai! Als dank komt jouw naam op de aftiteling, krijg je een wereldkaart, een uitnodiging voor de testviewing, het originele scenario, een pakje stickers en een still.

 • € 1.000 of meer
  Ticket naar Auckland

  Ongelofelijk! Met jouw bijdrage ontdekt Asere een nieuw stukje van de wereld. Asere vliegt hiermee naar Auckland! Als dank krijg je een uitnodiging voor de première in Eye Amsterdam, komt jouw naam op de aftiteling, krijg je een wereldkaart, een uitnodiging voor de testviewing, het originele scenario, een pakje stickers en een still.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023