Hoera!! Ronald van Dalfsen - Drumbeats - Neil Peart (Rush) vertaling is geslaagd!

Dankzij 214 donaties die samen € 8.505 opleverden voor Ronald van Dalfsen.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Drumbeats - Neil Peart (Rush) vertaling

Help mij de publicatie van mijn Nederlandse vertaling van Drumbeats mogelijk te maken.

Ronald van Dalfsen
Ronald van Dalfsen
Boekvertaler

De boeken van Rush drummer Neil Peart verdienen het om gelezen te worden en het genereren van Nederlandse vertalingen is mijn missie.

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 40 of meer
  Drumbeats gesigneerd

  Na publicatie krijg je als een van de eersten thuisgestuurd een exemplaar van mijn Nederlandse vertaling van Drumbeats. (Verwachte release sept/okt/nov 2022) Je ontvangt een door mij gesigneerd exemplaar. Je krijgt er een door mij persoonlijk volgeschreven ansichtkaart bij uit het mooie Heemskerk. (prijs=incl. bezorgkosten Nederland/België)

 • € 10 of meer
  Super tof!

  Ik meen het oprecht, ik ben een ieder die meedoet aan deze campagne serieus dankbaar. Je maakt het mogelijk dat het werk van Neil Peart en Kevin J. Anderson voor een breder publiek toegankelijk wordt. Hoe gaaf is het te weten dat jij daaraan hebt bijgedragen?

 • € 25 of meer
  Persoonlijke videoboodschap

  Ontvang van mij een videoboodschap in je mailbox waarin ik je persoonlijk bedank voor het medemogelijk maken van de publicatie van het vertaalde werk van Neil Peart en Kevin J. Anderson.

 • € 45 of meer
  Promo booklet 2113, gesigneerd

  Kevin J. Anderson heeft speciaal voor deze actie ter beschikking gesteld een door hem gesigneerd promo booklet (promotieboekje) van 2113. 2113 is het door Anderson uitgegeven boek met verzamelde verhalen van verschillende schrijvers (waaronder Anderson zelf) geïnspireerd door de muziek van Rush en de teksten van Neil Peart. Een waar collectors item! (prijs=incl. bezorgkosten Nederland/België)

 • € 50 of meer
  Promo booklet Clockwork Angels, gesigneerd

  Kevin J. Anderson heeft speciaal voor deze actie ter beschikking gesteld een door hem gesigneerd promo booklet (promotieboekje) van Clockwork Angels. Clockwork Angels is een steampunk verhaal dat Anderson en Peart samen schreven en dat gebaseerd is op de teksten die Neil Peart schreef voor het laatste Rush album ... Clockwork Angels. Een waar collectors item! (prijs=incl. bezorgkosten Nederland/België)

 • € 60 of meer
  Ghost Rider inclusief ansichtkaart

  Ontvang een door mij gesigneerd exemplaar van mijn eerste Nederlandse Neil Peart vertaling, Ghost Rider. Je krijgt er een door mij persoonlijk volgeschreven ansichtkaart bij uit het mooie Heemskerk. (prijs=incl. bezorgkosten Nederland/België)

 • € 75 of meer
  Mijn laatste hardcover Ghost Rider

  Ontvang een door mij gesigneerde hardcover (mijn laatste verkoopbare exemplaar) van mijn eerste Nederlandse Neil Peart vertaling, Ghost Rider. Je krijgt er een door mij persoonlijk volgeschreven ansichtkaart bij uit het mooie Heemskerk. (prijs=incl. bezorgkosten Nederland/België)

 • € 75 of meer
  Drumbeats met jouw naamsvermelding!

  Na publicatie krijg je thuisgestuurd een door mij gesigneerd exemplaar (inclusief een persoonlijke boodschap) van Drumbeats waarin je zult aantreffen een speciaal voor dit doel door Kevin J. Anderson gesigneerde kaart van Wordfire Press en een kaart gesigneerd door Steve Otis (de Amerikaanse kunstenaar die verantwoordelijk is voor het prachtige artwork voor Drumbeats. Vind je het gaaf om je naam in een boek van Neil Peart en Anderson terug te vinden? Je wordt opgenomen in de bedanklijst van deze Nederlandse vertaling. (Verwachte release sept/okt/nov 2022.) (prijs=incl. bezorgkosten Nederland/België)

 • € 95 of meer
  Duinwandeling in Heemskerk/Wijk aan Zee

  Een informatieve middag op het strand en in het Noord-Hollands Duinreservaat met een groep van maximaal 12 personen, samen met mij en een enthousiaste natuurgids. Ongeveer 4 a 5 uurtjes (vanaf 11 uur) in de periode mei/juni. De exacte datum wordt door de natuurgids bepaald (in elk geval een zondag). Er wordt onder andere gesproken over eten uit de natuur.

 • € 100 of meer
  Een set Clockwork Angels comics, gesigneerd

  Kevin J. Anderson heeft speciaal voor deze actie gesigneerd en ter beschikking gesteld zijn laatste vijf sets eerste drukken van de Clockwork Angels comics. Iedere set bestaat uit drie gesigneerde comicboekjes met elk dezelfde inhoud maar met drie verschillende covers. Ware collector items! (prijs=incl. bezorgkosten Nederland/België)

 • € 120 of meer
  Repetitie The Rushians

  In de laatste drie maanden van 2022 (datum wordt nog geprikt) mag je samen met mij en een klein groepje gelukkigen een repetitie van The Rushians bijwonen. We gaan samen genieten van muziek en kennismaken met elkaar en de band. Je krijgt ruim van te voren een uitnodiging (op naam) met datum maar besef dat we geen invloed hebben op de geprikte datum en tijd. We zullen ons moeten schikken. Maar, hoe gaaf is zo'n kans? Ik heb er nu al ongelooflijk veel zin in.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023