Hoera!! Frans van Hilten - LP Grande-Duchesse 'Victoria!' is geslaagd!

Dankzij 34 donaties die samen € 2.340 opleverden voor Frans van Hilten.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

LP Grande-Duchesse 'Victoria!'

Mijn nieuwe album 'Victoria!' verdient een release op vinyl.

Frans van Hilten
Frans van Hilten

9 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 55 of meer
  Gesigneerde LP plus 2 VIP-seats op het bedankconcert

  Help jij me naar de eindstreep voor het nieuwe doelbedrag? Bij deze donatie krijg je niet alleen de gesigneerde LP, maar ook twee mooie VIP-seats op het bedankconcert in Den Haag! De beste stoelen, met een lekker drankje en wie weet een ballon aan je stoel ;) Als je deze donatie doet, zorgen we dat het concert plaatsvindt op een dag dat jij er ook bij kan zijn.

 • € 10 of meer
  Bedankmail

  Wat fijn dat jij mijn project wilt steunen! Je krijgt een bedankmail met daarin linkjes om het album te luisteren op Spotify, Deezer, Apple Music (iTunes) of YouTube.

 • € 20 of meer
  Single Huidhonger/Wiekslag

  Dank je voor je mooie donatie! Je krijgt van mij een prachtig uitgevoerde vinylsingle met de nummers Huidhonger en Wiekslag erop, en daarbij een inlegvel met QR-codes om het album te luisteren op Spotify, Deezer, Apple Music (iTunes) of YouTube.

 • € 40 of meer
  Gesigneerde LP

  Dank je voor je prachtige donatie! Je krijgt van ons de LP waar het allemaal om draait. Gesigneerd door mij, maar ook door producer Rob van Berlo en fotograaf Bianca van der Werf.

 • € 45 of meer
  Exclusief Victoria! T-shirt

  De ideale keus voor wie geen platenspeler heeft maar toch graag iets moois heeft! Op het T-shirt staan citaten uit de liedteksten van Victoria!, zoals 'zo licht in ‘t hoofd dat we niet zinken', 'raak me aan' en 'hinase hic enda thu, yeah'. Alles in het font dat ook op de LP gebruikt wordt. Wordt speciaal in jouw maat en model geleverd en waarschijnlijk kun je ook nog de kleur kiezen (uit de wat lichtere kleuren)!

 • € 75 of meer
  Tijdelijk: gesigneerde LP + vermelding op de binnenhoes

  Alleen voor Early Birds: jij verdient iets heel bijzonders! En wel een vermelding op de binnenhoes van de LP! En natuurlijk krijg je ook de LP met onze handtekeningen. Let op: deze optie is er alleen maar TOT EN MET 6 MAANDAG SEPTEMBER!

 • € 100 of meer
  Gesigneerde LP met originele print

  Wow, wat een fantastische donatie! Je hebt niet alleen de gesigneerde LP verdiend, maar krijgt ook een originele print van de foto van Bianca van der Werf (de complete foto zoals te zien op de achterkant van de hoes, in liggend formaat)

 • € 150 of meer
  Gesigneerde LP + persoonlijke video

  Voor zo'n mooie donatie zijn bijna geen woorden. Daarom zing ik graag een persoonlijke videoboodschap voor je! En natuurlijk krijg je als de persing klaar is ook de gesigneerde LP.

 • € 250 of meer
  Gesigneerde LP + optreden aan huis!

  Ongelofelijk, wat een prachtige en bijzondere donatie. Ik wil je graag persoonlijk komen bedanken. Ik kom naar je toe en speel bij jou thuis een mini-optreden van vijf songs. Natuurlijk krijg je ook een gesigneerde LP! Optreden binnen de Randstad. In andere gevallen overleggen we over een passende tegenprestatie.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023