Hoera!! Vareen Rook - Ik wilde nog even mijn moeder bellen is geslaagd!

Dankzij 80 donaties die samen € 3.025 opleverden voor Vareen Rook.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Ik wilde nog even mijn moeder bellen

Na het verlies van haar moeder, reist Vareen af naar Zimbabwe. Op zoek naar antwoorden en haar identiteit

Vareen Rook
Vareen Rook

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 5 of meer
  Alle beetjes helpen

  Onwijs bedankt! Zelfs een kleine donatie helpt al ontzettend.

 • € 10 of meer
  Welcome on the journey to Africa!

  Wat fijn dat jij het belangrijk vindt dat wij deze documentaire kunnen maken. Dankjewel!

 • € 25 of meer
  Exclusieve link

  Super dat je ons steunt. Je krijgt als een exclusieve link van de film. Ook blijf je up-to-date van de reis door Zimbabwe

 • € 50 of meer
  Hakuna Matata!

  Om deel uit te maken van de reis ontvang je een exclusieve kaart uit Zimbabwe. Ook krijg je een privé link van de documentaire toegestuurd.

 • € 100 of meer
  Win tickets voor het Afrika Museum!

  Om deel uit te maken van de reis ontvang je een exclusieve kaart en een souvenier uit Zimbabwe. Je krijgt een privé link van de documentaire toegestuurd en je maakt kans op 4 tickets voor het Afrika Museum in Berg & Dal!

 • € 250 of meer
  Ge-wel-dig!

  Dankjewel voor je steun! Je ontvangt de link + een kaart uit Zimbabwe + souvenirs en je krijgt een ticketvoor hetAfrika Museum in Berg & Dal. Ook krijg je van ons een exclusief boekje over het maakproces van de film en een persoonlijke dankvideo van de crew.

 • € 500 of meer
  Naam in aftiteling!

  Dankjewel voor je steun! Je ontvangt alle bovenstaande rewards en je krijgt twee ticketsvoor hetAfrika Museum in Berg & Dal. Ook krijg je van ons een exclusief boekje over het maakproces van de film en een persoonlijke dankvideo van de crew. + je naam komt in de aftiteling! Geweldig! Je ontvangt alle bovenstaande rewards. Daarnaast krijg je totaal 4 kaartjes voor de premiere en sta je in de aftiteling!

 • € 1.000 of meer
  SPEECHLESS

  WAUW. Je ontvangt alle bovenstaande rewards en je krijgtvier ticketsvoor het Afrika Museum in Berg & Dal. Je naam komt groot in de aftiteling! Daarnaast krijg je in totaal 6 kaartjes voor de premiere en een persoonlijke dankvideo van de hele crew!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023