Hoera!! Carol Ruiz - Carol Ruiz is geslaagd!

Dankzij 122 donaties die samen € 9.200 opleverden voor Carol Ruiz.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Carol Ruiz

Ik wil een tweede CD maken met muziek van Mompou en andere Catalaanse componisten, wil je me sponsoren?

Carol Ruiz
Carol Ruiz
Musici

We willen onze passie voor muziek met het publiek delen en onbekende werken een podium geven

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  De debuut CD 'Nocturnes'

  U ontvangt een downloadlink voor de "Mompouandmore" CD en een uitnodiging voor de CD-presentatie (vorm afhankelijk van Corona-regels) en mijn debuut CD 'Nocturnes'. *Eventueel kunt u ook een downloadlink van "Nocturnes" ontvangen als u dat liever heeft.

 • € 25 of meer
  Link "Mompouandmore" CD

  Heel hartelijk dank! U ontvangt een downloadlink van de CD "Mompouandmore" en een persoonlijke digitale dankkaart.

 • € 95 of meer
  Echte CD "Mompouandmore"

  U ontvangt de 'echte' "Mompouandmore" CD, de debuut CD 'Nocturnes' en een uitnodiging voor de CD-presentatie (vorm afhankelijk van Corona-regels)

 • € 250 of meer
  Etentje met Carol

  Ik ben geen Chef, maar ik ga voor jou een gezellige avond organiseren, waar we met elkaar kunnen kletsen tijdens lekker eten en drinken :). Daarnaast ontvang je de 'echte' Mompouandmore CD, mijn debuut CD 'Nocturnes' en een uitnodiging voor de CD-presentatie (vorm afhankelijk van Corona-regels)

 • € 550 of meer
  Huisconcert

  Ik geef een huisconcert of privéconcert bij jou of bij mij, afhankelijk van het instrument. Daarnaast ontvang je de 'echte' Mompouandmore CD, mijn debuut CD 'Nocturnes' en een uitnodiging voor de CD-presentatie (vorm afhankelijk van Corona-regels)

 • € 950 of meer
  Eervolle vermelding in het CD-boekje

  Jouw naam wordt eervol vermeld in het programmaboekje en is - als het lukt en als je dat wilt - dus ook op Spotify en iTunes zichtbaar. Daarnaast bied ik jou een huisconcert of privéconcert aan bij jou of bij mij, afhankelijk van het instrument. Ook ontvang je de 'echte' Mompouandmore CD, mijn debuut CD 'Nocturnes' en een uitnodiging voor de CD-presentatie (vorm afhankelijk van Corona-regels)

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023