The Construction Club

Sluit je aan als nieuwe maker!

Ben je van plan om te starten met je eigen onderneming? Werk je al enige tijd aan een project en wil je dit nu echt realiseren? Sluit je dan aan bij The Construction Club.

The Construction Club helpt je verder om van jouw idee werkelijkheid te maken. We bieden je de tools om je eerste stappen te kunnen zetten als zelfstandig ondernemer. 

Meld je direct aan voor The Construction Club

Je hebt tot 30 april de tijd. 

Waar kunnen we je mee helpen?

Jouw verhaal

Jouw verhaal

Wellicht is het voor jou een kant-en-klaar verhaal, maar is dat voor jouw publiek ook het geval? Bij The Construction Club helpen we je om jouw projectpitch zo concreet en aansprekend mogelijk te maken. Dit is het beginpunt van de realisatie van jouw idee. 

Financiering

Jouw financiering

Een vast onderdeel van The Construction Club is het uitvoeren van een crowdfunding-campagne. Natuurlijk haal je hier geld mee op om zo (een deel van) je project te realiseren. Wij helpen je om het bedrag te bepalen en helemaal voorbereid van start te gaan. 

Zoek je nog aanvullende financiering door middel van sponsoring of het aanvragen van een subsidie? Wij kunnen je in ieder geval helpen om je wegwijs te maken in de verschillende financieringsvormen. 

promotie

Jouw publiek

Wist je dat een crowdfundingcampagne gepaard gaat met een duidelijke analyse van jouw doelgroep? Het is niet altijd even makkelijk om te bepalen voor wie jouw project bestemd is. Daarom zullen we je achterban in kaart brengen. Wie zijn dit en waar zit nieuw publiek? Deze analyse is de basis voor elk ander project dat je gaat realiseren.  

Promotie

Jouw promotie

Bij The Construction Club maken we gebruik van de buzz-marketingmethode, waarbij je één groot momentum creëert rondom jouw project. We werken samen een communicatie- en promotiestrategie uit zodat niemand meer om jouw idee heen kan. 

Voor wie?

Of je nu een designer, muzikant of danser bent - je bent serieus bezig om professioneel te worden als maker. Je kunt hier wel extra hulp bij gebruiken en je wilt in 2018 een crowdfunding opzetten en uitvoeren.  

Voorwaarden

  • Je bent een nieuwe maker: 1 tot 3 jaar geleden afgestudeerd óf je studeert in 2018 af van een kunstopleiding. 
  • Jij wilt in ieder geval in 2018 een crowdfundingcampagne uitvoeren en daarmee minimaal € 5.000 ophalen.
  • Je wilt je een jaar lang binden aan The Construction Club.
  • Je hebt een duidelijk beeld van wat je de komende jaren wilt bereiken als zelfstandig ondernemer. 

Hoe kun je je aanmelden?

Voor je aanmelding hebben we iets meer informatie van je nodig:

  • Onder welke discipline valt jouw project?
  • Kun je al wat voorbeelden geven van het werk dat jij maakt?
  • Wat zijn jouw ambities als maker? Wat wil je over twee jaar bereikt hebben?
  • Waarom wil je lid worden van The Construction Club?

Denk hier even over na en maak dan je aanmelding compleet via dit formulier: 

Je kunt je aanmelden tot maandag 30 april 2018.

© 2018