Hoera!! Studio Immens - Tijd voor Kairos is geslaagd!

Dankzij 181 donaties die samen € 10.635 opleverden voor Studio Immens.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Tijd voor Kairos

Kairos is een dagboek en agenda in één. Tijdloos. Voor iedereen in een ongewilde levenspauze. Geen doe-bo...

Studio Immens
Studio Immens
Makers

Samen maken we Kairos. Dagboek en agenda in één. Tijdloos. Voor iedereen in een ongewilde levenspauze. Geen doe-boek, maar een voel-boek.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 60 of meer
  Pentekening

  Dank je wel! Je ontvangt een exemplaar van Kairos én een bijzondere afdruk van de pentekening die illustrator Daphne van Mourik speciaal voor Kairos maakt.

 • € 25 of meer
  Kairos

  Bedankt! Kairos is ook van jou! Je ontvangt één van de eerste exemplaren.

 • € 100 of meer
  Stapelblaadje

  Wat een verrassing. Dank je wel! Je ontvangt twee exemplaren van Kairos, zodat je nog iemand kunt verrassen. Én je krijgt het prachtige papieren 'Stapelblaadje' van de Bloemenier cadeau. Een bloem met minstens zoveel laagjes als Kairos.

 • € 250 of meer
  Vulpen

  Wauw. Dank je wel. Je ontvangt twee uitgaven van Kairos. Met daarbij Imma's favoriete vulpen, zodat je direct kunt beginnen met schrijven,

 • € 500 of meer
  Tumos

  Fantastisch! We zijn je zo dankbaar! Nu komt Kairos écht dichtbij. Je ontvangt twee edities van Kairos én een unieke druk van 'Tumos', de bundel met korte verhalen die Imma schreef tijdens haar ongewilde levenspauze. En als je dat wilt, komt ze daar graag een keer uit voorlezen op een passend moment.

 • € 750 of meer
  Workshop

  In het dagelijks leven is Imma speechcoach. Tijdens een zomerse middag in Den Haag, vind je woorden voor jouw eigen verhaal. En het leuke is: je mag iemand meenemen! Natuurlijk gaan jullie allebei naar huis met een editie van Kairos.

 • € 1.000 of meer
  Stilte

  Dit hadden we niet durven hopen. We zijn er stil van. Dank je wel. Je ontvangt maar liefst drie edities van Kairos. En twee keer de unieke bundel 'Tumos'. En je mag een extra portie liefde uitkiezen: een door Imma's moeder gebreide col, een door vriendin Lotte gemaakte babydeken óf de originele Kairos pentekening van illustrator Daphne van Mourik.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022