Hoera!! Sara Vrugt - Honderdduizend bomen & een bos van draad is geslaagd!

Dankzij 328 donaties die samen € 16.682 opleverden voor Sara Vrugt.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Honderdduizend bomen & een bos van draad

Samen borduren we in 2020 een bos. We zetten kunst in als vorm van verzet én planten levende bomen: activ...

Sara Vrugt
Sara Vrugt
Kunstenaar

Sara maakt iconische borduurwerken met een idealistische inslag. Daarmee laat ze mensen met een frisse blik naar het dagelijks leven kijken.

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Laatste-week-actie: ***PERSOONLIJKE RONDLEIDING***

  YES! Je bent nog net op tijd! Sara geeft je een persoonlijke rondleiding door het kunstwerk, in het prachtige Panorama Mesdag. Wandel samen door het geborduurde bos en krijg een kijkje achter de schermen van het ontstaansproces. Ook leuk om cadeau te geven aan wie ontspullen wil. ;-)

 • € 10 of meer
  Dankjewel!!🧵🧵

  Met jouw bijdrage kunnen we wel 100 meter borduurgaren aanschaffen, goed voor een fijne spar! Bovendien word je genoemd en geroemd in het boek dat bij het project verschijnt.

 • € 20 of meer
  Opsteker voor de donkere dagen 🎄🎄

  Onze dank is groot! Met jouw bijdrage kunnen we wel 200 meter borduurgaren aanschaffen, goed voor een mooie Hollandse iep. Ook ontvang je onze dank in een audioboodschap: een opsteker die je onbeperkt terug kunt luisteren tijdens de donkere dagen.

 • € 30 of meer
  Toegang tot het volledige lezingenprogramma (x2) 📖🎤🌳🌴

  We zijn superblij met jouw bijdrage van wel 300 meter garen, goed voor een trotse eik! Je krijgt gratis toegang tot het volledige lezingenprogramma voor 2 personen en altijd een plaatsje op de eerste rij.

 • € 40 of meer
  Kledinglabel ´WAT FIJN DAT JIJ ER BENT´ 🔖🔖

  WOW, wat fijn dat jij er bent! Jij verdient een kledinglabel met die tekst, om in je eigen jas of (stiekem) in die van een ander te naaien! Zwart label met gouden letters. Ook leuk als kerstcadeautje!

 • € 65 of meer
  Je eigen mus, mees of roodborst in het geborduurde bos

  We horen ze fluiten!! We borduren speciaal voor jou een kleine mus, mees of roodborst in het bos van draad! Kom je een mooi plekje uitkiezen?

 • € 65 of meer
  Je eigen mus, mees of roodborst in het bos van draad! 🕊

  We horen ze fluiten!! We borduren speciaal voor jou een kleine mus, mees of roodborst in het bos van draad! Kom je een mooi plekje uitkiezen?

 • € 100 of meer
  Je eigen trotse pauw, wijze uil of slimme kraai in het bos!!

  Je ziet ze vliegen! We borduren speciaal voor jou een trotse pauw, wijze uil of slimme kraai in het bos van draad, de plek kies jij!

 • € 150 of meer
  Set servetten uit Sara´s eigen atelier 🍴🍴

  Duizend maal dank! Je krijgt een set linnen servetten met fraaie vlekken uit Sara’s collectie SUSTAINED. Kan nog voor de kerst verzonden worden, voor een goed verhaal aan het diner!

 • € 150 of meer
  Tijdelijke actie *** FEESTPAKKET *** 🌲🌲🌲

  Dank voor jouw vrijgevigheid! In December krijg je een EXTRA CADEAU. Bij een set linnen servetten met geborduurde vlekken krijg je ook een set onderzetters met mooie vlekken uit Sara’s collectie SUSTAINED. Voor een goed verhaal aan het kerst- en/of ouderjaarsdiner! Actie tot en met 31 december.

 • € 750 of meer
  Workshop creatieve technieken 🎨🎨

  WOOHOO!! Met dit bedrag kan de audiotour praktisch verwezenlijkt worden! Als dank volg je met je hele team of vriendengroep (4 tot 8 personen) een workshop in creatieve technieken; kom los van het idee dat je géén kunstenaar bent! (binnen 15 km van een pop-up atelier)

 • € 1.000 of meer
  Je eigen boomhut in het bos van draad! 🌲🌳🌴

  Jij bent UNIEK, de millennial onder de mensen!! Het atelier kan dankzij jou wel een maand langer geopend blijven! Als dank borduren we speciaal voor jou je eigen boomhut in het bos. Kom je logeren?

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023