Hoera!! Jennifer Evenhuis - Comedy Healing is geslaagd!

Dankzij 82 donaties die samen € 5.520 opleverden voor Jennifer Evenhuis.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Comedy Healing

Met hun Comedy Healing show zorgen Kamphuis & Evenhuis er voor dat je al je problemen voortaan met comedy...

Jennifer Evenhuis
Jennifer Evenhuis
Comediennes

Kamphuis & Evenhuis Comediennes Wij nemen met onze cabareteske show "Comedy Healing" de huidige therapie/coachingscultuur onder de loep.

6 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Video boodschap

  Een warme bedankboodschap per video, dat is de beloning voor jouw gift. Mega superpersoonlijk en op jou afgestemd. Ontroerend!

 • € 10 of meer
  Eeuwige dank

  Wij zullen met dankbaarheid aan je denken, elke keer weer.

 • € 25 of meer
  Ansichtkaart en raamposter

  We sturen je onze kekke ansichtkaart met speellijst en een raamposter, zodat je altijd met een warm hart naar onze guitige gezichtjes kunt kijken.

 • € 100 of meer
  Meet&Greet na de voorstelling met de artiesten + gesigneerd script

  Ontvang het originele script van Comedy Healing, gesigneerd door de artiesten. Ontmoet hen persoonlijk na afloop van de voorstelling in de bar. Een unieke beleving! (kan ook worden opgestuurd)

 • € 250 of meer
  Zoom zang en Meet&Greet

  Ben jij die grote sponsor, dan zingen wij voor je via Zoom. Log in en ontmoet ons online! Ontroering en een lach gegarandeerd. Daarnaast ontmoeten we je als je live komt kijken graag na afloop van de voorstelling aan de bar. Wij vermelden je naam ook op de website.

 • € 500 of meer
  Persoonlijk live optreden (op locatie, corona proof)

  Wij komen een persoonlijk optreden verzorgen, voor maximaal 50 mensen, op een corona proof locatie, die jij mag aangeven. Een uur durende show, in jouw tuin, park of in je bedrijfskantine (die nu leeg staat). Succes gegarandeerd, eeuwige dankbaarheid en vermelding op onze website. Je maakt jezelf onvergetelijk bij menigeen!

 • € 1.000 of meer
  Unieke healing tijdens de show, van jouw probleem

  Voor deze donatie behandelen wij jouw probleem in de live show. Welk probleem dan ook, wij pakken het aan en healen je ter plekke. Ben je huiverig, dan behandelen we het anoniem. We vermelden je op de website.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023