Wie helpt mij...???

een project van Bernard Bekkers — Groningen, Nederland
Wie helpt mij...???

... met realiseren van Nederlandstalige muziekproducties met door mij geschreven Nederlandstalige liedtek...

Bernard Bekkers
Bernard Bekkers
Startende ondernemer

Als schrijver van Nederlandstalige liedteksten ben ik bezig met de opstart van mijn platenlabel SIFOR MUSIC.

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 • € 10 of meer
  Eeuwig durende dankbaarheid...

  Die heb je sowieso wanneer je een geldbedrag beschikbaar stelt, aangevuld met een mooie gesigneerde fotokaart van de artiest die dankzij jou zijn/haar (debuut-) singel heeft mogen/kunnen maken.

 • € 100 of meer
  Eeuwig durende dankbaarheid...

  Bij een donatie vanaf € 100,00 ontvang je naast mijn eeuwig durende dankbaarheid en een prachtige gesigneerde fotokaart óók een exemplaar van de artiest die dankzij jou een single heeft mogen/kunnen maken.

 • € 250 of meer
  Eeuwig durende dankbaarheid...

  Bij een donatie vanaf € 250,00 ontvang je niet alleen een gesigneerde fotokaart en een exemplaar van de cd-singel, maar tevens een uitnodiging om bij de cd-presentatie aanwezig te zijn.

 • € 500 of meer
  Eeuwig durende dankbaarheid...

  Naast mijn eeuwig durende dankbaarheid ontvang je bij een donatie v.a. € 500,00 niet alleen een mooie gesigneerde fotokaart en een exemplaar van de cd-singel die de desbetreffende artiest heeft mogen/kunnen maken. Net als bij een donatie tussen de € 250,00 en € 500,00 ontvang je een officiële uitnodiging om bij de officiële cd-presentatie aanwezig te zijn die mede door jouw steun tot stand is gekomen, plús een officiële uitnodiging voor de presentatie van de tweede single die mede door jouw steun tot stand is gekomen.

 • € 1.000 of meer
  Eeuwig durende dankbaarheid

  Bij een donatie vanaf € 1000,00 ontvang je alle tegenprestaties die bij de vorige bedragen zijn genoemd, maar dan ontvang je voor 4 officiële cd-presentaties een officiële uitnodiging om daarbij aanwezig te zijn.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023