Het Verhaal van Yebba // Boektrailer

een project van Lou — Amsterdam, Nederland
Het Verhaal van Yebba // Boektrailer

Help ons bij het maken van een boektrailer voor Het Verhaal van Yebba! Een visuele vertolking van een spa...

Lou
Lou
schrijfster / filmmaker

Malou is schrijfster, filmmaker en theatermaker. Ze creëert graag multidisciplinaire projecten samen met kunstenaars, acteurs en muzikanten.

1 project gesteund

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 •   Tip
  € 100 of meer

  Dankjewel! In ruil voor deze donatie kun je onze premium partner worden. Wij geven jou(w bedrijf) een plekje in onze aftiteling én je ontvangt een handgeweven tas van Rosa Smits. Je krijgt tevens een uitnodiging voor de ONTHULLINGSAVOND van de trailer!

 • € 10 of meer

  Dankjewel! We zijn hier echt heel blij mee!

 • € 25 of meer

  Dankjewel! In ruil voor deze donatie ontvang je drie wijze levenslessen (die het hoofdpersonage leert) als mooi opgemaakte quote in je mailbox. Je krijgt tevens een uitnodiging voor de ONTHULLINGSAVOND van de trailer!

 • € 50 of meer

  Ontzettend bedankt! Als tegenprestatie voor deze donatie, nemen we op het eiland speciaal voor jou een persoonlijke video-boodschap op, zodat je een uniek kijkje achter de schermen krijgt! Je krijgt tevens een uitnodiging voor de ONTHULLINGSAVOND van de trailer!

 • € 350 of meer

  Wauw, dankjewel! In ruil voor deze donatie krijg je de handgemaakte jurk die designer Charles Antoine speciaal heeft ontworpen voor het personage Nono. De jurk is one size fits all. Er zijn twee jurken beschikbaar en de helft van je donatie gaat naar Charles (zie kopje: De Kunstenaars).

 • € 500 of meer

  Dankjewel! Voor deze donatie ontvang je een bijzonder handgeweven kleed van Rosa Smits (zie kopje: De Kunstenaars) Dit kleed wordt in de trailer zogenaamd geweven door het personage Paco. De helft van de donatie gaat naar Rosa. Dit kleed is een unieke aanvulling op een stylish interieur of kan dienen als opvallende decoratie van een instelling of bedrijf.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023