Hoera!! Hanna Yoo - Daan Manneke 80 jaar! is geslaagd!

Dankzij 38 donaties die samen € 7.860 opleverden voor Hanna Yoo.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Daan Manneke 80 jaar!

Componist Daan Manneke wordt in november 80 jaar! Dat vieren we met een symposium en meer dan 40 concerte...

Hanna Yoo
Hanna Yoo

15 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 750 of meer

  Ongelooflijk, wat een geweldige donatie! Er wordt u zelfs een huiskamerconcert (bij u thuis dus) aangeboden door een van de uitvoerenden in het symposium op 9 november. Fantastisch! Daan Manneke zal speciaal voor u een partituur van Donemus signeren met een van zijn werken. U ontvangt een CD met de opname van Daan Mannekes “Le Bouquet” in een uitvoering door Jos van der Kooy (hoofdorgel Westerkerk), Elena van Slogteren (sopraan) en Evan Bogerd (koororgel). Deze CD wordt tijdens het symposium op 9 november gepresenteerd. We zullen mooie plaatsen voor u reserveren bij het symposium. En u krijgt gratis consumpties tijdens het symposium.

 • € 25 of meer

  Bedankt voor uw gift! U krijgt gratis consumpties tijdens het symposium op 9 november.

 • € 50 of meer

  We zijn blij met uw donatie! Daarom zullen we ook mooie plaatsen voor u reserveren bij het symposium op 9 november. En u krijgt gratis consumpties tijdens het symposium.

 • € 75 of meer

  Wow! U ontvangt een CD met de opname van Daan Mannekes “Le Bouquet” in een uitvoering door Jos van der Kooy (hoofdorgel Westerkerk), Elena van Slogteren (sopraan) en Evan Bogerd (koororgel). Deze CD wordt tijdens het symposium op 9 november gepresenteerd. We zullen mooie plaatsen voor u reserveren bij het symposium. En u krijgt gratis consumpties tijdens het symposium.

 • € 250 of meer

  Fantastisch! Daan Manneke zal speciaal voor u een partituur van Donemus signeren met een van zijn werken. U ontvangt een CD met de opname van Daan Mannekes “Le Bouquet” in een uitvoering door Jos van der Kooy (hoofdorgel Westerkerk), Elena van Slogteren (sopraan) en Evan Bogerd (koororgel). Deze CD wordt tijdens het symposium op 9 november gepresenteerd. We zullen mooie plaatsen voor u reserveren bij het symposium. En u krijgt gratis consumpties tijdens het symposium.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023