Hoera!! Oude Kerk - Playing the Cathedral is geslaagd!

Dankzij 61 donaties die samen € 24.000 opleverden voor Oude Kerk.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Playing the Cathedral

Steun Playing the Cathedral in de Oude Kerk, en zorg met jouw gift voor nieuwe muziek in het oudste gebou...

Oude Kerk
Oude Kerk
museum

Door het samenbrengen van hedendaagse kunst en erfgoed voegt de Oude Kerk nieuwe pagina’s toe aan onze (kunst)geschiedenis.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer

  Je krijgt 2 tickets voor een van de volgende Silence concerten. In de vroege morgen is de Oude Kerk een meditatieve oase in de stad, met een enerverende zonsopkomst die licht door de hoge kerkramen werpt. Om 8u kun je elke eerste vrijdag van de maand genieten van het muziekprogramma Silence, dat een contemplatief contrast vormt met het hectische stadscentrum.

 • € 25 of meer

  Je bent mede-grondlegger van een nieuwe muziektraditie, de Oude Kerk is je heel dankbaar.

 • € 50 of meer

  Speciale actie Nicolás Jaar - Nu of nooit! Krijg toegang tot een reeds uitverkochte improvisatiesessie van Nicolás Jaar op 12 mei van 22:00 tot 01:00 en ondersteun met je gift de toekomstige residencies. Slechts 33 tickets beschikbaar, dus wees er snel bij!

 • € 50 of meer

  Speciale actie Nicolás Jaar - Nu of nooit! Krijg toegang tot een reeds uitverkochte improvisatiesessie van Nicolás Jaar op 12 mei van 6:00 tot 9:00 en ondersteun met je gift de toekomstige residencies. Slechts 33 tickets beschikbaar, dus wees er snel bij!

 • € 50 of meer

  Speciale actie Nicolás Jaar - Nu of nooit! Krijg toegang tot een reeds uitverkochte improvisatiesessie van Nicolás Jaar op 12 mei van 16:00 tot 19:00 en ondersteun met je gift de toekomstige residencies. Slechts 33 tickets beschikbaar, dus wees er snel bij!

 • € 75 of meer

  Een VIP stoel op het live concert van Philip Glass op 12 mei zelf, met Nederlands Kamerkoor, Claron McFadden, James McVinnie, Benjamin Peled, Artvark Saxophones.

 • € 100 of meer

  Je krijgt 4 tickets voor een van de volgende Silence concerten. In de vroege morgen is de Oude Kerk een meditatieve oase in de stad, met een enerverende zonsopkomst die licht door de hoge kerkramen werpt. Om 8u kun je elke eerste vrijdag van de maand genieten van het muziekprogramma Silence, dat een contemplatief contrast vormt met het hectische stadscentrum.

 • € 150 of meer

  Toegang tot een reeds uitverkochte improvisatiesessie van Nicolás Jaar op 12 mei van 22:00 tot 01:00. Gelimiteerd aantal kaarten. Je ondersteunt met je gift de toekomstige residencies.

 • € 250 of meer

  Een kunstwerk in oplage: de gelimiteerde en gesigneerde editie van Building X Between Light. De muziek van Philip Glass in samenhang met de visuele registratie van het nieuwe lichtkunstwerk van Children of the Light.

 • € 400 of meer

  Een privébezoek voor twee personen aan het Vater-Müllerorgel en een kort privéconcert door een van de organisten van de Oude Kerk. Een unieke kijk achter de schermen van een instrument uit 1724 met 4158 pijpen.

 • € 950 of meer

  Een privé-concert en borrel bij het Vater-Müllerorgel voor jou, je vrienden of je familie. Max. 20 personen per concert.

 • € 5.000 of meer

  Word Founder of Music. Als Founder of Music wordt jouw naam opgenomen op de plaquette bij het orgel. Ook ontvang je een pas waarmee de komende vijf jaar vrije toegang verkrijgt tot alle Playing the Cathedral concerten voor twee personen. Gespreide betaling door middel van periodieke overeenkomst is mogelijk. Jouw gift is voor 125% aftrekbaar.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2021