Hoera!! Robin Visser - We are on a mission! is geslaagd!

Dankzij 9 donaties die samen € 1.500 opleverden voor Robin Visser.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

We are on a mission!

Bringing populair music, the swinging way!

Robin Visser
Robin Visser
Vocal Coach, zang/drums

Ik ben een ondernemende muzikant. Ik werk als Vocal Coach bij mijn eigen parktijk het Stembureau. Daarnaast werk ik als drummer en zanger.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 120 of meer

  Held van de dag/maand/jaar! Een arrangement kost 120 euro. En het arrangement wat we dankzij uw donatie hebben kunnen kopen zal voor altijd uw naam dragen. Tijdens optredens, op opnames, overal!

 • € 10 of meer

  U! Meneer of Mevrouw, zal worden vereeuwigd in de Mr. Bojangles hall of fame! Uw naam zal elke dag met respect uitgesproken worden door al onze bandleden!

 • € 20 of meer

  Naast het voor altijd durende respect wat u van de gehele band ontvangt, krijgt u als allereerste een exemplaar van ons eerste album ooit welke wij in de toekomst vast gaan maken!

 • € 50 of meer

  U: als nieuwe bandheld, krijgt van ons een nummer naar keuze aangeboden op een optreden naar keuze. En uiteraard een gratis exemplaar van ons eerste album, eeuwige dank, schouderklopjes, niets is ons te gek!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022