De Vrolijke Afval Symfonie

een project van Diemer Roodenburg — Smaragdplein Amsterdam
De Vrolijke Afval Symfonie

Kom 18 augustus 2019 luisteren naar het Grachtenfestival buurtconcert van de Fancy Fiddlers en zing mee m...

Diemer Roodenburg
Diemer Roodenburg
Zakelijk leider DVAS

De Vrolijke Afval Symfonie 2019 is een muzikaal project waar buurtbewoners over afval zingen en zij ons leren er verstandig mee om te gaan.

2 projecten gesteund

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 •   Tip
  € 125 of meer

  Voor 105 euro extra krijgen jullie groep een energieke bootcamp waarbij aandacht wordt geschonken aan je persoonlijke doelen waarbij fun voorop staat. Zeer geschikt voor bedrijven en organisaties. plm 5 personen Judith Tholen staat voor jullie klaar!

 • € 10 of meer

  Geweldig! U wordt donateur van De Vrolijke Afval Symfonie. Op het Smaragdplein krijgt iedereen de CD van het Amsterdams Wereldkinderkoor aangeboden. Buurtbewoner Wahab zorgt in opdracht van stadsdeel Zuid voor een gratis hapje. Ook worden er 4 vrijkaartjes voor een popconcert in CC Cinetol verloot.

 • € 20 of meer

  Met 10 euro extra steunt u niet alleen het Diamant buurtfeest maar ook Stichting De Vrolijke Afval Symfonie!! Deze stichting is opgericht om buurtbewoners te laten zingen over zwerfvuil en over hergebruik van afval. Maar Stichting De Vrolijke Afval Symfonie wil meer buurtfeesten in Nederland organiseren! Voor de buurt, door de buurt, in de buurt! Voor een schonere buurt! Een vrolijk feest voor iedereen!

 • € 25 of meer

  Voor 5 euro extra krijgt u een goodiebag van ICI PARIS.XL in de Beethovenstraat aangeboden. Met daarin de parfum Wish van Chopard in de Diamant vormige flacon (30ml) en nog veel meer. https://www.iciparisxl.nl/nl/chopard/wish/p/BP_17039/eau-de-parfum-30ml Alleen voor Diamantbuurt bewoners.

 • € 29 of meer

  Voor 9 euro extra krijgt u er op 18 augustus twee glazen heerlijk koele Sangria bij. Er is echte sangria en sangria 0% verkrijgbaar. Liefdevol en ter plekke bereid!

 • € 40 of meer

  Voor 20 euro extra krijgt u een limited edition tulpenlikeur in opdracht van www.vanzuylekom.nl door destilleerderij De Pronckheer uit Cothen gestookt. Relatiegeschenk? Neem contact met ons op.

 • € 180 of meer

  Voor 160 euro extra krijgen u en uw partner een persoonlijke rondleiding door die prachtige Diamantbuurt (Amsterdamse School) op een zelf te bepalen datum en met een kleine lunch in theater CC Amstel. https://ccamstel.nl/bezoek-ons/restaurant/

 • € 400 of meer

  Voor 380 euro extra luncht u op motorkruiser Vrijheid en vaart u over de Amstel met de organisator van De Vrolijke Afval Symfonie aan het roer. U kiest zelf een mooie dag uit. plm. 4 passagiers.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023