Hoera!! Gorgeous Grey - Gorgeous Grey is geslaagd!

Dankzij 137 donaties die samen € 7.000 opleverden voor Gorgeous Grey.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Gorgeous Grey

Met Gorgeous Grey dagen we vrouwen uit om zichzelf te laten zien. Daarom vragen we jouw hulp om een prach...

Gorgeous Grey
Gorgeous Grey
schrijver & stijladviseur

Gorgeous Grey is een project van Marcella stijlinspirator en schrijver Anouk Josephina dat natuurlijk grijze rolmodellen wil neerzetten.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 500 of meer

  Wow we zijn echt superblij met jou! Jij mag naar topfotograaf Henk Bleeker voor een exclusieve Gorgeous Grey fotoshoot. Marcella verzorgt de styling en Anouk gaat met je in gesprek over wat voor jou vrouwelijke kracht, zichtbaarheid en authenticiteit betekent. We publiceren je mooiste foto en interview samen met alle andere gorgeous greys op onze website. Ook ontvang je een artprint van je mooiste foto thuis.

 • € 10 of meer

  Wat tof dat je ons project steunt! Door jou is de publicatie van ons magazine een stapje dichterbij! Je ontvangt een uitnodiging voor de lancering.

 • € 15 of meer

  Whoohoow! Dank dank dank voor je donatie! Jij ontvangt alle 20 Gorgeous Greys op je deurmat in de vorm van een ansichtkaartenset.

 • € 25 of meer

  Yeah! Houd je brievenbus in de gaten, want het Gorgeous Grey magazine landt bij jou op de deurmat zodra het bij de drukker vandaan komt!

 • € 35 of meer

  Ontvang 2 Gorgeous Grey magazines; eentje voor jezelf en eentje om weg te geven. En natuurlijk krijg je een uitnodiging voor ons lanceringsfeest.

 • € 50 of meer

  We zijn je ontzettend dankbaar! Daarom vermelden we je naam in het Gorgeous Grey magazine en ontvang je tijdens de lancering een exemplaar van het blad uit handen van de makers. Ben je die dag verhinderd? Dan sturen we het magazine naar je op.

 • € 50 of meer

  Op zondagochtend 19 mei geeft Anouk de workshop MIJ NIET GEZIEN + miniconcert van zangeres en stembevrijder Marieke van der Leijé in Amersfoort. MIJ NIET GEZIEN is een intense, zinnenprikkelende reis in de gevoelswereld van het thema zichtbaarheid. Wil jij daarbij zijn? Dan bieden we je met deze tijdelijke tegenprestatie de mogelijkheid om nog tijdens onze crowdfunding je donatie te verzilveren. Voor maar 50 euro steun je Gorgeous Grey en staat je op 19 mei een intense, prachtige ochtend te wachten, waarna je je gezien en gehoord voelt.

 • € 65 of meer

  Yes! Jij helpt mee om onze Gorgeous Grey droom werkelijkheid te maken! Je ontvangt van ons twee toegangskaartjes voor de expositie 'Het meisje, de jurk en de parel' in Museum aan het Vrijthof in Maastricht. Hier zijn ruim vijftig jurken uit het oeuvre van couturier Ronald Kolk te zien. De tentoonstelling loopt tot en met 16 juni aanstaande. Laat je ons weten hoe het was?

 • € 75 of meer

  Joehoeee! Je mag samen met maximaal 12 anderen deelnemen aan de workshop MIJ NIET GEZIEN van De Jankfabriek in Amersfoort. Een intense, zinnenprikkelende reis in de gevoelswereld van het thema zichtbaarheid. Anouk geeft de workshop waarin muziek de rode draad is die stem-, aandacht- en bewegingsoefeningen met elkaar verbindt. Na afloop voel je je gezien en gehoord.

 • € 95 of meer

  Super dat je Gorgeous Grey wilt ondersteunen! Twijfel jij over het al dan niet stoppen met kleuren van je haar? Op basis van jouw foto krijg je een Gorgeous Grey inspiratiegesprek via Skype, samen met Anouk en/of Marcella.

 • € 160 of meer

  Geweldig! Echt top dat je ons Gorgeous Grey project steunt. Jij ontvangt een exclusieve uitnodiging voor de Gorgeous Grey workshop van Marcella stijlinspirator. Samen met maximaal 8 anderen ga je een dagdeel aan de slag met jouw unieke stijl & uitstraling. Je gaat op zoek naar jouw gouden topics en welke kleding écht past bij jouw silhouet.

 • € 250 of meer

  Wauw, Gorgeous Grey gaat door jou de wereld veroveren! Je mag een A3-formaat Gorgeous Grey artprint uitkiezen van één van de 20 Gorgeous Greys.

 • € 500 of meer

  Wow we zijn echt superblij met jou! Jij mag naar topfotograaf Henk Bleeker voor een exclusieve Gorgeous Grey fotoshoot. Marcella verzorgt de styling en Anouk gaat met je in gesprek over wat voor jou vrouwelijke kracht, zichtbaarheid en authenticiteit betekent. We publiceren je mooiste foto en interview samen met alle andere gorgeous greys op onze website. Ook ontvang je een artprint van je mooiste foto thuis.

 • € 750 of meer

  Echt geweldig dat je ons wilt steunen! Jij bent verzekerd van deelname aan de VIP-dag intensive 'Zichtbaar succes in uitstraling’ van Marcella stijlinspirator. Een compact traject van 3 weken inclusief een exclusieve LIVE-dag. Een dag die draait om jou.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023