Hoera!! Jip de Beer - New Manhattan/The Web Space Never Sleeps is geslaagd!

Dankzij 108 donaties die samen € 11.995 opleverden voor Jip de Beer.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

New Manhattan/The Web Space Never Sleeps

Een 3D-geprinte stad, gebaseerd op de architectuur van 100 webpagina's, waarvan jouw webpagina onderdeel...

Jip de Beer
Jip de Beer
Nieuwe Media Kunstenaar

Met Web Spaces verken ik de virtuele wereld van webpagina's: een wereld met een fascinerende dynamiek tussen mensen en programma's.

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 15 of meer

  Hartelijk bedankt voor je bijdrage! Ik stuur je per post een foto van New Manhattan en een persoonlijke uitnodiging voor de tentoonstelling.

 • € 35 of meer

  Je ontvangt de publicatie in boekvorm van New Manhattan. Met o.a. foto's van alle 100 3D-geprinte Web Spaces + de url's en (bedrijfs)namen van bijbehorende webpagina's.

 • € 50 of meer

  De Trump Tweet Tower: je ontvangt per e-mail de Web Space van Donald Trump's Twitter pagina. Deze kun je naar hartelust verkennen op de PC. Compatibel met Windows, Mac, Linux.

 • € 165 of meer

  Jouw webpagina als 3D-print in New Manhattan, als foto in het boek en 1 maand geëxposeerd in de best bezochte publieke instelling in Groningen. Daarna is de 3D-print voor jou!

 • € 450 of meer

  Sky Scraper: hooguit vier objecten worden speciaal behandeld zodat ze boven de rest uitsteken. Hierdoor is jouw Web Space extra zichtbaar tijdens de New Manhattan expositie.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023