De passie van Arianne

een project van OperaNL — Zoetermeer, Nederland
De passie van Arianne

Opera in verstaanbaar Nederlands! OperaNL maakt operaproducties vertaald naar het Nederlands, geschikt vo...

OperaNL
OperaNL
Nederlandstalige opera

OperaNL brengt het bekende klassieke operarepertoire dichterbij door producties te maken in het Nederlands .

3 projecten gesteund

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 •   Tip
  € 40 of meer

  Speciaal voor jou zingt sopraan Debora een gepersonaliseerde ringtone in voor je telefoon, natuurlijk met materiaal uit de voorstelling. We appen de ringtone naar je met een instructie over het installeren. En we laten het je per mail weten zodra de online kaartjesverkoop voor de première start.

 • € 10 of meer

  Super bedankt! We sturen je een mail zodra de online verkoop voor de première is gestart. Dit geldt ook voor alle andere donateurs.

 • € 25 of meer

  Dank je wel, je helpt ons enorm! We sturen je per mail een persoonlijk dankbericht, en een mail zodra de online verkoop voor de première start.

 • € 50 of meer

  Voor twee mensen die je dierbaar zijn, zingt Debora een gepersonaliseerde verjaardagsboodschap in met hun voornaam, die je op hun verjaardag kunt doorsturen naar hen. En we laten het je per mail weten zodra de online kaartjesverkoop voor de première start.

 • € 50 of meer

  Een uitnodiging voor één om op donderdag 20 juni (12-14 uur) achter de schermen te komen kijken naar een van de repetities. En we laten het je per mail weten zodra de online kaartjesverkoop voor de première is gestart.

 • € 75 of meer

  Een download van twee aria’s uit de voorstelling door sopraan Debora en pianist Charlie Bo. En we laten het je per mail weten zodra de online kaartjesverkoop voor de première is gestart.

 • € 100 of meer

  Een uitnodiging voor twee om op donderdag 20 juni (12-14 uur) achter de schermen te komen kijken naar een van de repetities. En we laten het je per mail weten zodra de online kaartjesverkoop voor de première is gestart.

 • € 250 of meer

  Geweldig! Grote donateurs geven we graag een naamsvermelding naar wens in het programmaboekje, waarvan je een gesigneerd exemplaar ontvangt bij de première. We sturen je twee kaartjes voor de première op 7 juli en een download van twee aria’s uit de voorstelling door sopraan Debora Berghuijs en pianist Charlie Bo Meijering.

 • € 500 of meer

  Geweldig! Grote donateurs geven we graag een naamsvermelding naar wens in het programmaboekje, waarvan je een gesigneerd exemplaar ontvangt bij de première. We sturen je drie kaartjes voor de première op 7 juli en je krijgt een zangles/workshop van Debora (ongeveer een uur), plus een download van twee van de aria’s uit de voorstelling door sopraan Debora Berghuijs en pianist Charlie Bo Meijering.

 • € 1.000 of meer

  Heb je een piano of vleugel thuis? Voor de liefhebber geven we een concert van een uur bij je thuis (meet & greet daarna), met materiaal uit de voorstelling en van toekomstige Nederlandstalige producties, twee kaartjes voor de première op 7 juli en een naamsvermelding in het programmaboekje als Ambassadeur Honoraire van OperaNL. Plus 2 gesigneerde programmaboekjes. Datum huisconcert in overleg vanaf september 2019.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023