Kool aan de Gang met... de liedjes

een project van Madelijne Kool — Laren, Nederland
;
Kool aan de Gang met... de liedjes

Delen is het nieuwe geven. Word nu aandeelhouder van het allereerste "Whats-App-album 'Kool aan de Gang met de Liedjes' en deel mee!

Madelijne Kool
Madelijne Kool
cabaretier

Madelijne Kool is er zo eentje waarvan de liedjes blijven hangen: herkenbare onderwerpen, mooi gezongen, goeie teksten. Ze raakt je.

2 projecten gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 •   Tip
  € 50 of meer
  10 donaties

  Supercool! Jij wordt aandeelhouder, ontvangt het album via What's App, op CD en met goodybag (met oa mijn Kleine Grote Geluksboek), gesigneerd natuurlijk. Dank je wel!!

 • € 20 of meer
  3 donaties

  Fijn! Je hoeft alleen maar even je mobiele nummer te sturen en zodra we de laatste noten hebben opgenomen ben jij aandeelhouder en sturen we via What's App jou de liedjes!

 • € 30 of meer
  10 donaties

  Lekker! Je wordt aandeelhouder en krijgt het album via What's App en op CD! Gesigneerd natuurlijk. Heel erg bedankt!

 • € 70 of meer
  6 donaties

  Fijn! Je ontvangt 2 kaarten voor een intieme try out voorstelling van 'de Wake Up Kool' in TOON Amsterdam op 28/1/2017. En tuurlijk: je ontvangt het album via What's App en CD.

 • € 75 of meer
  1 donatie

  Dankdank!! Ik stuur het album via What's App naar jou en 10 van jouw vrienden van wie je mij het nummer geeft. Met persoonlijke boodschap! En jij krijgt de CD met goodybag!

 • € 100 of meer
  8 donaties

  Topdeal!! Dank! Jij ontvangt 2 VIP kaarten voor 'de Wake Up Kool' op 9/3 2017 in theater Pepijn in Den Haag. Met bubbels, een live ode aan jou en het album via What's App en CD.

  Nog 22 beschikbaar
 • € 150 of meer
  4 donaties

  Dank je wel! Jij ontvangt het Kool XL pakket: 2 VIP kaarten voor de CD presentatie op 'n nog geheime locatie, live ode, het album via What's App en CD met rijk gevulde goodiebag!

 • € 1.000 of meer
  0 donaties

  Wow, da's een flink aandeel! Als dank spelen we een half uur in jouw huiskamer (mits je in NL of Belgie woont). Nodig je familie en vrienden alvast uit! Met CD voor jou!

 • € 2.500 of meer
  0 donaties

  Jiehaa! Jij ontvangt het KOOL XXL aandeelhouderpakket: het album via What's App, CD, Vipkaarten, goodybag, een live ode, een concert van een uur en een eigen lied incl. opname.

  Nog 10 beschikbaar
 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

Doneer nu
© 2016