Wiet en witte wijn- literaire thriller

een project van Marida de Boer — Nijmegen, Nederland
;
Wiet en witte wijn- literaire thriller

Het boek beschrijft hoe een van de meiden van een vriendenclub haar droom opeens ziet omslaan in een angstaanjagend avontuur...

Marida de Boer
Marida de Boer
Tekstschrijfster

Het boek dat ik heb geschreven over een vriendengroep, die in de klauwen van een crimineel terecht komt, is mijn debuutroman.

2 projecten gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 60 of meer
  8 donaties

  Fantastisch! Ik nodig je graag uit voor een aangeklede borrel met mede-donateurs bij de auteur thuis, naast het persoonlijk gesigneerde boek dat je ontvangt, Mijn grootste dank!

 • € 10 of meer
  3 donaties

  Heel erg bedankt voor de bijdrage, en ik nodig je uit mee te stemmen op de cover van jouw voorkeur (binnenkort te zien op mijn website).

 • € 25 of meer
  34 donaties

  Wauw! Heel erg bedankt! Ik stuur je graag een persoonlijk gesigneerd boek (incl. verzendkosten).

 • € 40 of meer
  4 donaties

  Klasse! Je ontvangt,twee gesigneerde boeken, (incl. verzendkosten) waarvan er één is voorzien van een persoonlijk aan jou gerichte boodschap van de auteur. Bedankt!

 • € 75 of meer
  4 donaties

  Perfect! Heel erg bedankt! Ik nodig jou plus een introducé graag uit voor een borrel met mede-donateurs bij de auteur thuis, en daarnaast ontvang je het gesigneerde boek.

 • € 100 of meer
  3 donaties

  Geweldig! Super bedankt! Ik nodig je graag uit voor een 4-gangen diner 'Special Favorites' bij de auteur thuis. Bovendien ontvang je een gesigneerd boek (incl. verzendkosten),

 • € 125 of meer
  3 donaties

  Super! Je bent - met introducé -van harte uitgenodigd voor een 4-gangen diner 'Special Favorites' bij de auteur thuis. En je ontvangt een gesigneerd boek. Heel erg bedankt!

 • € 350 of meer
  3 donaties

  Onvergetelijk! Ik schrijf speciaal voor jou een uniek kort verhaal met jouw inbreng (foto, thema of naam hoofdpersoon naar keuze), en je ontvangt ook een gesigneerd boek, Bedankt!!

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017