De Andersons - Hier Dooft Niets

een project van De Andersons — Den Bosch, Nederland
;
De Andersons - Hier Dooft Niets

Hartstochtelijk theaterconcert over verwondering - Exclusief te zien op 70 bijzondere locaties door heel Nederland

De Andersons
De Andersons
Kleinkunstgezelschap

De Andersons (Anna Ågren/Roel Dullaart/gitarist Mirek Walton) maken sprankelende muzikale voorstellingen met inhoud, humor en hartstocht.

1 project gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  23 donaties

  Je bent een schatje! Je krijgt de nieuwe cd met een persoonlijk bedankkaartje en je naam wordt vermeld op onze website!

 • € 20 of meer
  16 donaties

  Je bent een moppie! Je krijgt een filmpje met een persoonlijk bedankje in je mailbox en je naam wordt vermeld op onze website!

 • € 50 of meer
  10 donaties

  Je bent te gek! Je krijgt de nieuwe cd met een persoonlijk kaartje en je naam wordt vermeld op onze site. De eerste 10 donateurs krijgen een exclusieve live-opname in hun mailbox!

 • € 100 of meer
  8 donaties

  Je bent een lieverd! Je krijgt de nieuwe cd met een persoonlijk bedankkaartje, 2 vrijkaartjes voor het concert en je naam wordt vermeld op onze website!

 • € 250 of meer
  1 donatie

  Je bent een engel! Je krijgt de cd, 2 vrijkaartjes, na afloop van het concert dragen we een verrassingslied aan je op en je naam wordt vermeld op onze website!

 • € 500 of meer
  1 donatie

  Je bent een prachtmens! Je krijgt de cd, 2 vrijkaartjes, je mag met z'n tweeën naar het donateursdiner bij ons thuis met liedjes tussen de gangen en je naam komt op onze website!

 • € 1.000 of meer
  3 donaties

  Je bent een wonder! Je krijgt de cd, 4 vrijkaartjes, een concert bij jou thuis of op locatie (we zingen ook je lievelingslied!) en je naam wordt vermeld op onze website!

 • € 1.500 of meer
  0 donaties

  Je bent een held! Je krijgt 5 cd’s, 4 vrijkaartjes, een zangworkshop bij jou of op locatie, een intiem huiskamerconcert bij jou thuis en je naam wordt vermeld op onze website!

 • € 2.000 of meer
  0 donaties

  Je bent de allerliefste! Je krijgt 10 cd’s, 6 vrijkaartjes, een concert en zangworkshop op locatie en we vermelden je naam/logo op onze website, nieuwsbrief en social media!

 • € 2.500 of meer
  0 donaties

  Je bent ongelofelijk en niet in woorden te omschrijven! Boven de €2500 zijn tegenprestaties in overleg. Misschien wil je een combi van alles of een groot concert of..? Spannend!

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017