Komm

een project van Luc de Groen — Amsterdam, Nederland
;
Komm

Komm is een montagevoorstelling over waanzin, liefde en overgave, over de momenten waar we als weldenkende mensen worden overweldigd.

Luc de Groen
Luc de Groen
theatermaker

zoekt in beeldende, poëtische montagevoorstellingen naar vorm en inhoud om hedendaagse paradoxen en worstelingen te benaderen en bevoelen.

1 project gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  6 donaties

  Zoveel inbreng verdient liefde, graag willen wij u een handgeschreven brief sturen met een tekstfragment dat in de voorstelling wordt gebruikt.

 • € 10 of meer
  6 donaties

  Heel erg bedankt voor uw bijdrage, dankzij u komen we dichterbij het realiseren van deze ton met honing!

 • € 25 of meer
  4 donaties

  Tof dat u bijdraagt, als dank sturen we u graag een handgeschreven ansichtkaart vanuit de repetitieruimte.

  Verwachte levertijd — juni 2016

 • € 75 of meer
  1 donatie

  Deze inbreng verdient liefde maar ook een vrijkaart! Graag willen wij u een handgeschreven brief met een tekstfragment en een vrijkaart voor de voorstelling sturen.

 • € 100 of meer
  0 donaties

  Graag ontvangen wij u als gast met een vrijkaart bij de voorstelling, waar u een speciale VIP behandeling en een glaasje bubbels krijgt. Ook ontvangt u een handgeschreven brief!

 • € 150 of meer
  0 donaties

  Wij nodigen u graag uit om de voorstelling met 2 VIP-plaatsen te bezoeken en schrijven een handgeschreven brief met een tekstfragment en een persoonlijke boodschap voor u.

 • € 200 of meer
  0 donaties

  Wij nodigen u met 2 personen uit om voor de voorstelling met de cast en crew te eten, u krijgt VIP plaatsen en een handgeschreven brief met tekstfragment en persoonlijke boodschap.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017