Resonantie

een project van Mo Verlaan — Amsterdam
;
Resonantie

In het boek Resonantie vindt mijn fascinatie voor licht en lichtval haar weerklank in beeld.

Mo Verlaan
Mo Verlaan
Fotograaf en chef-kok

Ver verleden studie Rietveld/ 25 jaar cateringbedrijf voor film en tv De Drie Gezusters/passie fotografie/ bijna afgestudeerd Fotoacademie!

2 projecten gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 70 of meer
  18 donaties

  Special Edition: 1 gesigneerd boek met een echte fine art print naar keuze bijgevoegd, formaat print 20x30. Alles bij je thuisbezorgd! Zet wel die expositiedata nu in de agenda...

  Verwachte levertijd — juni 2016

 • € 15 of meer
  7 donaties

  Je doneert zonder tegenprestatie, dat is een bijzonder en genereus gebaar. Heel veel dank! Je bent van harte uitgenodigd voor de opening van de expositie unframed op 27-05 in Roest

 • € 40 of meer
  17 donaties

  Je kiest voor 1 gesigneerd exemplaar van Resonantie en dit wordt bij je thuis bezorgd. Dank voor je steun en kom vooral ook naar de opening van 'unframed' op 27-05 om 20.00!

  Verwachte levertijd — juni 2016

 • € 140 of meer
  3 donaties

  Je krijgt een gesigneerd boek en je kiest voor een fine art print naar keuze op A3 formaat. Beide worden bij je thuis bezorgd. Mijn dank is groot! Hopelijk zie ik je op de expo?

  Verwachte levertijd — juni 2016

 • € 500 of meer
  0 donaties

  Je krijgt 1 gesigneerd boek en een prachtige fine art print naar keuze 40x60 op dibond met u-profiel. Het wordt naar je toe gebracht en is zo op te hangen in huis of op kantoor.

  Verwachte levertijd — juli 2016

 • € 500 of meer
  0 donaties

  Je kiest voor 2 gesigneerde exemplaren van het boek Resonantie en krijgt daarbij een luxe picnic voor 8 pers op locatie naar keuze verzorgd door cateringbedrijf De Drie Gezusters.

  Verwachte levertijd — juli 2016

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017