Tic jij 'em erin ? Eerste EP Deflexion.

een project van Lex Bekkernens — Amersfoort, Nederland
;
Tic jij 'em erin ? Eerste EP Deflexion.

Ik ben niet alleen die jongen met Tourette maar vooral ook componist en muzikant. Mijn eerste EP is hopelijk straks een feit.

Lex Bekkernens
Lex Bekkernens
Componist, muzikant

“Muziek geeft me een mate van vrijheid en rust. Ik bedenk de hele dag door muzikale thema’s die vaak tot nieuwe composities leiden”.

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  8 donaties

  gesigneerde print van door Lex ontworpen Album Cover + cd album full color in wallet + digitale copy van het album + jouw naam in dankwoord op album + euforische dank!

 • € 15 of meer
  13 donaties

  download jouw digitale copy van het album + een speciaal bericht op Facebook voor jou + een welgemeende gulle lach!

 • € 25 of meer
  7 donaties

  cd album full color in wallet + download jouw digitale copy van het album + een speciaal bericht op Facebook voor jou + ongelooflijk veel dank !

 • € 100 of meer
  3 donaties

  Tic vervanger voor jou: verrassing! + gesigneerde print van door Lex ontworpen Album Cover + cd album full color in wallet + digitale copy van het album + jouw naam in dankwoord

 • € 250 of meer
  1 donatie

  prive concert Lex bij jou thuis + gesigneerde print van door Lex ontworpen Album Cover + cd album full color in wallet + digitale copy van het album + jouw naam in dankwoord

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017