Bushalteverhalen

een project van Bounder — vele landen
;
Bushalteverhalen

Bijzondere, merkwaardige en soms vreemde verhalen waarin bushaltes centraal staan met prachtige foto's van unieke bushaltes in vele landen

Bounder
Bounder
Waarnemer & Observator

Tijdens mijn reizen heb ik vele hoeken van onze ronde aarde gezien. Ik schrijf en fantaseer over alle mooie indrukken die ik heb opgedaan.

2 projecten gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 25 of meer
  61 donaties

  Voor € 25 krijgt u een gesigneerd exemplaar van Bushalteverhalen. Bovendien -exclusief voor Crowdfunders- ontvangt u een extra bushalteverhaal en een speciale boekenlegger

  Verwachte levertijd — juni 2016

 • € 10 of meer
  3 donaties

  Mijn dank is groot. Helaas kan ik hiervoor niet het boek toezenden maar wel het extra bonus verhaal en de boekenlegger voor crowdfunders.

  Verwachte levertijd — juni 2016

 • € 50 of meer
  16 donaties

  U ontvangt alles 2 maal: gesigneerd boek, extra verhaal en de boekenlegger. Bushalteverhalen is misschien ook wel een leuk cadeau! Bij €75 krijgt u alles natuurlijk 3 maal, etc.

  Verwachte levertijd — juni 2016

 • € 250 of meer
  6 donaties

  Speciaal voor bedrijven: U krijgt alles 10 maal. Ik kom het boek persoonlijk bij U afleveren en presenteren inclusief anekdotes over de totstandkoming ervan.

  Verwachte levertijd — juni 2016

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017