Hoera!! Bounder - Bushalteverhalen is geslaagd!

Dankzij 90 donaties die samen € 6.500 opleverden voor Bounder.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Bushalteverhalen

Bijzondere, merkwaardige en soms vreemde verhalen waarin bushaltes centraal staan met prachtige foto's van unieke bushaltes in vele landen

Bounder
Bounder
Waarnemer & Observator

Tijdens mijn reizen heb ik vele hoeken van onze ronde aarde gezien. Ik schrijf en fantaseer over alle mooie indrukken die ik heb opgedaan.

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 25 of meer

  Voor € 25 krijgt u een gesigneerd exemplaar van Bushalteverhalen. Bovendien -exclusief voor Crowdfunders- ontvangt u een extra bushalteverhaal en een speciale boekenlegger

 • € 10 of meer

  Mijn dank is groot. Helaas kan ik hiervoor niet het boek toezenden maar wel het extra bonus verhaal en de boekenlegger voor crowdfunders.

 • € 50 of meer

  U ontvangt alles 2 maal: gesigneerd boek, extra verhaal en de boekenlegger. Bushalteverhalen is misschien ook wel een leuk cadeau! Bij €75 krijgt u alles natuurlijk 3 maal, etc.

 • € 250 of meer

  Speciaal voor bedrijven: U krijgt alles 10 maal. Ik kom het boek persoonlijk bij U afleveren en presenteren inclusief anekdotes over de totstandkoming ervan.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2020