17 zangers in de voetsporen van Schubert

een project van Hans van Herwaarden — Amsterdam. Zaltbommel en Schiedam
;
17 zangers in de voetsporen van Schubert

Drie theatrale uitvoeringen van Schuberts'Winterreise door 17 goede amateurzangers begeleid door Maarten Koningsberger

Hans van Herwaarden
Hans van Herwaarden

4 projecten gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 45 of meer
  17 donaties

  Als dank een set van 10 prachtige winterfoto's op ansichtformaat, gemaakt door één van de zangers van het project en tevens fotograaf.+ een gratis concertkaartje

 • € 10 of meer
  16 donaties

  We bedanken je hartelijk dat je ons project met een gift wilt steunen en hopen je te zien bij één van de concerten en de masterclass

 • € 25 of meer
  20 donaties

  Fijn dat je ons project wilt steunen. We sturen je graag ons projectboek met interessante achtergronden bij Winterreise en bij het project.

 • € 75 of meer
  6 donaties

  We zijn je dankbaar voor je gift en schenken je als tegenprestatie graag een gesigneerde CD van Winterreise gezongen door Maarten Koningsberger plus het projectboek.

 • € 100 of meer
  10 donaties

  Als dank voor je gift schenken we je een gesigneerde CD van Winterreise van Maarten Koningsberger, een dag gratis bijwonen van de masterclasses en het projectboek

 • € 300 of meer
  1 donatie

  Twee vrijkaarten voor één van de concerten + het programmaboekje, een gesigneerde Winterreise CD van Maarten Koningsberger , één dag gratis naar de masterclass en het projectboek.

 • € 500 of meer
  0 donaties

  We zijn heel blij met deze gulle giften en komen graag met enkele zangers + pianist bij U thuis een privé-concertje verzorgen (exclusief reiskosten).

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017