Voorstelling Golden Cage

een project van Matthijs Rolleman — Tilburg, Nederland
;
Voorstelling Golden Cage

Golden Cage, een interdisciplinaire voorstelling, wil reizen naar bijzondere plekken in Nederland. Help jij onze droom te verwezenlijken?

Matthijs Rolleman
Matthijs Rolleman
Producent/Componist/Drums

Hoi, ik ben Matthijs, 27 en initiatiefnemer, componist en drummer van Golden Cage. Mijn passie is het bedenken en realiseren van projecten!

2 projecten gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  1 donatie

  Yes! Altijd al eens in een bandje willen spelen? Wil jouw man/vrouw maar niet mee naar dansles? Wij laten jouw muzikale droom uitkomen!

 • € 10 of meer
  21 donaties

  Dankjewel! Je ontvangt een persoonlijk bedankje van Matthijs en krijgt voorrang op de tickets wanneer Golden Cage bij jou in de buurt komt!

 • € 25 of meer
  13 donaties

  Super! Je ontvangt een persoonlijk bedankje van Matthijs en een link om de muziek van de voorstelling in CD kwaliteit te downloaden. Daarnaast mag jij naar de generale repetitie!

 • € 30 of meer
  9 donaties

  Bedankt zeg! Wist je dat Matthijs beroemd is om zijn pasta? Voor jou en een vriend/vriendin maakt hij een droom maaltijd klaar. Wees er snel bij want hij kan 20 keer koken!

 • € 50 of meer
  15 donaties

  Bedankt! Je ontvangt twee toegangskaartjes voor een Golden Cage voorstelling en een link waarmee de muziek van de voorstelling in CD kwaliteit te downloaden is.

 • € 100 of meer
  3 donaties

  Thanks! Als echte VIP's mogen jij en een vriend/vriendin plaatsnemen in onze limited Golden Seats. Om de avond compleet te maken krijgen jullie een gratis drankje.

 • € 250 of meer
  1 donatie

  Bedankt! Naast 4 vrijkaartjes wordt het voor jou heel bijzonder. Jij krijgt met 3 vrienden/familieleden of collega's een dans- en muziekworkshop. Voetjes van de vloer dus!

 • € 500 of meer
  0 donaties

  Geweldig! Naast twee vrijkaartjes neemt de band speciaal voor jou een cover van jouw en/of jouw en je partner's favoriete liedje geheel in eigen stijl op!

 • € 1.000 of meer
  0 donaties

  Yes! Naast 2 vrijkaartjes gaat Matthijs voor jou aan de slag met een op maat gemaakt liedje. Een ode aan je heimelijke liefde? Bedankje voor je buurman? Jij zit gebakken!

 • € 1.500 of meer
  0 donaties

  Op zoek naar een creatief uitje? Golden Cage biedt voor een grote groep een privé dans en muziekworkshop aan, om jullie gratis bezoek aan de voorstelling extra speciaal te maken!

 • € 2.500 of meer
  0 donaties

  Jij bent vanaf nu de officiële hoofdsponsor van Golden Cage. Naamsvermelding, vrijkaartjes, en wij komen naar JOUW stad! Flinke schuur? Historisch-/bedrijfspand? Wij komen eraan!

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017