reistentoonstelling Ergens, een plek

een project van Edo Hebinck — Ede, Nederland
;
reistentoonstelling Ergens, een plek

De wereld is vol kleurrijke plekjes-van-verbeelding. Reis mee die wereld in, met acht kunstenaars en Museum Droom en Geheugen.

Edo Hebinck
Edo Hebinck
onderzoeker en bouwer

Voor het Museum Droom en Geheugen werk ik als onderzoeker, conservator en bouwer van droom-, speel- en kijktuigen.

1 project gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  9 donaties

  Als dank ontvangt u een uitnodiging voor de tentoonstelling, een rondleidende tekst van Laurens van der Zee, voorlezingen door Julia Hofstede en een tekst bij de voorlezingen.

 • € 20 of meer
  13 donaties

  Graag nodigen wij u uit voor de tentoonstelling Ergens, een plek. Als dank ontvangt u voorlezingen door Julia Hofstede en een tekst bij de voorlezingen.

 • € 100 of meer
  5 donaties

  U ontvangt ook uitnodigingen voor de reistentoonstellingen, een rondleiding door Laurens van der Zee, voorlezingen door Julia Hofstede teksten en reisverslagen door uw reisleider

 • € 150 of meer
  1 donatie

  U ontvangt uitnodigingen, een rondleiding en reisverslagen door uw literair reisleider. Voor u hebben wij een CD met voorlezingen gemaakt, gevat in een kunstzinnig hoesje.

  Verwachte levertijd — november 2015

 • € 250 of meer
  3 donaties

  U ontvangt uitnodigingen, een privérondleiding, reisverslagen en, voor u in het bijzonder, een handgemaakte omslag met daarin, van de drukpers, een gedicht en een houtsnede.

  Verwachte levertijd — november 2015

 • € 500 of meer
  1 donatie

  U ontvangt uitnodigingen, een privérondleiding en reisverslagen. Speciaal voor u bouwt Edo Hebinck een camera obscura. En daarbij voor u een bezoek aan de archieven van het Museum.

  Verwachte levertijd — januari 2016

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017