Sterrenwachter 2+

een project van Tg. Winterberg/STIP — Amsterdam, Nederland
;
Sterrenwachter 2+

Sterrenwachter is een voorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar over proberen, vallen, opstaan, na-apen, volhouden, totdat: het lukt.

Tg. Winterberg/STIP
Tg. Winterberg/STIP
Theatergezelschap

Tg. Winterberg maakt energieke en poëtische voorstellingen waarin objecten, poppen en acteurs op eigenzinnige wijze worden gecombineerd.

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 25 of meer
  17 donaties

  Een Ster, super! Naast een vermelding op de website, krijg je de poster van de voorstelling en een kleine verrassing thuisgestuurd.

  Verwachte levertijd — september 2015

 • € 10 of meer
  9 donaties

  Een Steen, fijn! We vermelden je graag als donateur op de website als dank voor je bijdrage aan onze sterrenhemel.

 • € 50 of meer
  7 donaties

  De Zon, heerlijk! We noemen je op de website, je ontvangt de poster, een kleine verrassing en het legendarische ‘Slierenlied’.

  Verwachte levertijd — september 2015

 • € 100 of meer
  2 donaties

  De Grote Beer, geweldig! Als dank nodigen we je met zijn tweeën uit voor de previewvoorstelling en je ontmoet Muk. Ook krijg je het legendarische Slierenlied en een goodiebag.

  Verwachte levertijd — september 2015

 • € 250 of meer
  0 donaties

  Het Sterrenstelsel, fantastisch! Je bent welkom op de previewvoorstelling waar je wordt behandeld als een VIP! Je ontmoet Muk, krijgt een goodiebag en ook het gesigneerde boek!

  Verwachte levertijd — september 2015

 • € 500 of meer
  0 donaties

  De Melkweg, prachtig! Je krijgt 2 kaartjes voor een voorstelling bij jou in de buurt, het gelijknamige en gesigneerde boek en een eigen mini-Muk-pop.

 • € 1.000 of meer
  0 donaties

  Het Heelal, wauw! Met deze donatie krijg je de voorstelling en bijbehorende sterrenhemel eenmalig helemaal voor je eigen besloten (kinder)feest! (Locatie en datum in overleg)

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017