Hoera!! Tatiana Chevtchouk - Klassiek op het Amstelveld 2015 is geslaagd!

Dankzij 39 donaties die samen € 10.440 opleverden voor Tatiana Chevtchouk.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Klassiek op het Amstelveld 2015

Klassiek op het Amstelveld biedt een bijzonder podium aan toekomstige jeugdige wereldsterren en onontdekt...

Tatiana Chevtchouk
Tatiana Chevtchouk
Pianiste & muziekpedagoge

Het doel van Klassiek op het Amstelveld is het tonen van de schoonheid en de kracht van klassieke muziek en het inspireren van jong en oud.

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 25 of meer

  Erg veel dank! U ontvangt een programmaboekje en een gereserveerde plaats.

 • € 50 of meer

  Erg veel dank! U ontvangt een programmaboekje, een gereserveerde plaats en een gesigneerde cd van Concertgebouw Kamerorkest.

 • € 100 of meer

  Erg veel dank! U ontvangt een gesigneerde cd van Sinfonia Rotterdam en twee kaarten voor het familieconcert in het Concertgebouw met KCO!

 • € 250 of meer

  Erg veel dank! U ontvangt vier kaarten voor het familieconcert in het Concertgebouw met KCO en twee kaarten voor een concert van Sinfonia Rotterdam en Aidan Mikdad in het Concertgebouw.

 • € 500 of meer

  Erg veel dank! U ontvangt vier kaarten voor het familieconcert in het Concertgebouw met KCO, vier kaarten voor een concert van Sinfonia Rotterdam en Aidan Mikdad in het Concertgebouw en een vermelding op de dankpagina van het festival.

 • € 750 of meer

  Erg veel dank! U ontvangt zes kaarten voor het familieconcert in het Concertgebouw met KCO, vier kaarten voor een concert van Sinfonia Rotterdam en Aidan Mikdad in het Concertgebouw en een vermelding op de dankpagina van het festival.

 • € 1.000 of meer

  Erg veel dank! U ontvangt acht kaarten voor het familieconcert in het Concertgebouw met KCO, zes kaarten voor een concert van Sinfonia Rotterdam en Aidan Mikdad in het Concertgebouw en een vermelding op de dankpagina van het festival en in het programmaboek.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023