REPTILIANS 2E EP!

een project van REPTILIANS — Eindhoven, Nederland
;
REPTILIANS 2E EP!

Help REPTILIANS tot wereld dominatie door het mee financieren van hun nieuwe EP!

REPTILIANS
REPTILIANS
Band

Energieke punk rock band met catchy songs

2 projecten gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  15 donaties

  Transformer Pack (Campfire + T-shirt) Schreeuw mee, luister naar de fijne klanken van onze akoestische versies en transformeer op elk feestje in een reptiel met ons vette shirt!

 • € 10 of meer
  4 donaties

  DigEPack (Digitale EP): Zing mee op je fiets of schreeuw mee in de trein met deze DigEPack. Voor dit bedrag kan je onze muziek overal luisteren!!

 • € 20 of meer
  11 donaties

  Starters Pack (CD + digi EP) Met dit bedrag krijg je de CD met boekje, waarmee je hem nu ook (met het volume op 11) in bijvoorbeeld de auto kan luisteren! Genieten!

 • € 30 of meer
  5 donaties

  Campfire Pack (Starters + akoestisch digi EP) Ga er maar lekker voor zitten! Ook kan je nu samen met je geliefde om het kampvuur genieten van de nummers in een akoestisch jasje

 • € 100 of meer
  4 donaties

  Do you want to be a Rockstar?! (+transformer) Iedereen heeft wel eens gedroomd om een rockster te worden! Wij bieden hulp! Voor dit bedrag ontvang je 2 muzieklessen naar keuze

 • € 300 of meer
  2 donaties

  Akoestisch concert (+transformer) Doneer dit bedrag en wij komen een muziekavondje bij u verzorgen. Elektriciteit is niet nodig, een stel kaarsen en akoestische gitaren zijn genoeg

 • € 500 of meer
  0 donaties

  Versterkt optreden (+transformer) Ouders op vakantie, of je hebt nog een band nodig voor je bedrijfsfeest? Voor dit bedrag komen wij bij jullie de boel eens goed op stelten zetten!

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017