We moeten eens koffie drinken

een project van Koen van Vliet — Nederland
;
We moeten eens koffie drinken

We moeten eens koffie drinken: 20 gesprekken met ondernemers en wetenschappers over ondernemerschap en innovatie in de creatieve industrie.

Koen van Vliet
Koen van Vliet
Ondernemer

Ondernemer in de creatieve industrie

4 projecten gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 35 of meer
  46 donaties

  Ontzettend bedankt! Nog voor het boek te verkrijgen is, heb jij het in de kast staan. Met jouw naam natuurlijk ook in de omslag.

 • € 20 of meer
  6 donaties

  Yes! We drinken graag een kopje koffie met je! Daarnaast ontvang je vooraf al 2 uitgewerkte interviews (als tekst) naar keuze, Je naam komt natuurlijk ook in het boek te staan

 • € 25 of meer
  7 donaties

  De cover van het boek al gezien? Deze krijg als een goede A3 of A4 print thuisgestuurd. Daarnaast komt natuurlijk ook je naam in het boek te staan.

 • € 50 of meer
  10 donaties

  Ontzettend bedankt! Je ontvangt natuurlijk het boek met jouw naam in de omslag en krijgt vooraf 4 uitgewerkte interviews naar keuze + de cover (zonder tekst) als A3/A4 print

 • € 50 of meer
  1 donatie

  Ontzettend bedankt! Je ontvangt natuurlijk het boek met jouw naam in de omslag en krijgt vooraf 4 uitgewerkte en opgemaakte interviews naar keuze.

 • € 100 of meer
  7 donaties

  Yes! Hetzelfde als bij €50 euro + we komen het boek persoonlijk overhandigen + uitnodiging voor de boekpresentatie + een heerlijke koffieproeverij door Cup of Blackbird (Nijmegen)

 • € 500 of meer
  0 donaties

  Het boek + uitnodiging boekpresentatie + overhandiging + we geven een korte lezing over de resultaten van het onderzoek + een barista cursus door Cup of Blackbird (Nijmegen)

 • € 1.000 of meer
  0 donaties

  we zijn je eeuwig dankbaar. Je krijgt al de eerder genoemde tegenprestaties + lezing over onze crowdfundingcampagne en resultaten van het onderzoek + vermelding logo in boek

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017