Stay (Up) Date

een project van Jamie de de Groot — Amsterdam, Nederland
;
Stay (Up) Date

Een dansduet gechoreografeerd door Jamie de Groot, mede mogelijk gemaakt door Dansgezelschap Project Sally, voor podia in Nederland.

Jamie de de Groot
Jamie de de Groot
Danser/Choreograaf

Met mijn choreografieën wil ik mensen mee laten nemen in een abstracte wereld met herkenbare menselijke emoties en strakke dansbewegingen.

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  4 donaties

  Dank je wel! Er wordt een gesigneerde flyer naar je thuisgestuurd.

 • € 25 of meer
  10 donaties

  Super Dank je! Je krijgt een gesigneerde flyer thuisgestuurd en naamsvermelding op mijn website en in de credits van de filmopname van het duet.

 • € 50 of meer
  10 donaties

  Wauw dank je wel! Je mag een kijkje komen nemen in het creatie proces van dit duet, je krijgt een signeerde flyer thuis gestuurd + Naamsvermelding op mijn website & in de credits.

 • € 100 of meer
  5 donaties

  Sprakeloos! Je krijgt een gesigneerde flyer en een kaartje naar 1 van de voorstellingen van het duet + Naamsvermelding op mijn website & in de credits van de filmopname.

 • € 500 of meer
  0 donaties

  Are you crazy!!? SUPER bedankt! Je krijgt alles wat in de andere tegenprestaties staat en je krijgt van mij een dansworkshop van 1,5 uur voor 2 personen.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017