AFRO Magazine, een tijdschrift voor ons

een project van AFRO Magazine — Amsterdam, Nederland
;
AFRO Magazine, een tijdschrift voor ons

AFRO Magazine vertelt over de Afro doelgroep. Als vergaarbak van al die verhalen die anders nooit de media halen.

AFRO Magazine
AFRO Magazine
Uitgever

AFRO Magazine is de trots van HOX Media Projects. "Schrijven is kunst; en kunst leg je niet aan banden" aldus oprichter Marvin Hokstam

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 10 of meer
  12 donaties

  Bedankt voor jouw steun! Je ontvangt een vermelding als donateur op www.afromagazine.nl en wekelijks de AFRO Magazine digitale nieuwsbrief in je inbox.

 • € 25 of meer
  15 donaties

  Bedankt! Je ontvangt de eerste 3 nummers van AFRO Magazine, ons glossy tijdschrift. En uiteraard een vermelding op www.afromagazine.nl en de AFRO Magazine nieuwsbrief.

 • € 50 of meer
  2 donaties

  Jij ontvangt het exclusieve AFRO Magazine T-shirt en 1 toegangskaart voor ons launch event tijdens Kwaku Summer Festival! Plus de tegenprestaties die een € 25 donatie oplevert.

 • € 100 of meer
  2 donaties

  Jij ontvangt 2 exclusieve AFRO Magazine T-shirts en 2 toegangskaarten voor ons launch event tijdens Kwaku Summer Festival! Plus de tegenprestaties die een € 25 donatie oplevert.

 • € 500 of meer
  0 donaties

  Prent van een schilderij genoemd in de 0-editie, 1 advertentie op afromagazine.nl & in de nieuwsbrief en 1/4 pag. advertentie in 1 gedrukte editie. En de tegenprestaties van €100

 • € 1.000 of meer
  1 donatie

  Eeuwig dank! 5x toegangskaart (ipv 2) voor ons launch event tijdens Kwaku Summer Festival, advertorial op afromagazine.nl & in 1 gedrukte editie. En de tegenprestaties van €500

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017